HaberlerBitcoin Haberleri

Bitcoin Yıl Sonu Hedefleri ve 2022 Yılı BTC Yorumları!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

2021 yılının kripto para birimleri adına her açıdan iyi geçtiğinizi söyleyebiliriz. Fakat her ne kadar iyi geçse de Bitcoin yıl sonu fiyat hedeflerine bir türlü ulaşılamadı. Peki, BTC 2021 yılını hangi seviyelerde bitirecek ve kripto analistleri BTC için 2022 yılından ne bekliyor?

Bitcoin 2021 Yıl Sonu Hedefleri

Lider kripto para birimi Bitcoin, yaşadığı son düşüşlerden sonra yönünü tekrardan yukarı çevirdi ve 50.000 dolarlık psikolojik seviye üzerine çıkmayı başardı. Fakat analistlerin Bitcoin için öngördüğü 100.000 dolarlık fiyat seviyelerinin yıl bitmeden gelme olasılığının neredeyse imkansız olduğunu söyleyebiliriz.

Btc Fiyatı
Btc Fiyatı

2021 yılının bitmesine kısa bir süre kaldı ve bu süre içinde BTC fiyatının iki katına çıkartması adına pek mümkün görünmüyor. Ayrıca analistler şu anda Bitcoin’de hacim eksikliği olduğunu ve artışlar için öncelikle hacimlerin artması gerektiğini belirtiyorlar.

Dolayısıyla aslında Bitcoin’in yılı 50.000 dolar üzerinde kapatması da pozitif bir işaret olarak nitelendiriliyor. Kripto para uzmanlarının büyük çoğunluğu ise BTC’nin yılı 54.000 dolar seviyelerinde kapatabileceğini öngörüyor. Fakat bu öngörünün kısa süre içinde gerçekleşmemesi için BTC’nin 50.000 dolar üzerinde tutunması aksi halde yıl kapanışı 48.000 dolar seviyelerinde de olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kurumlar 2022’de Bu 3 Altcoine Geçiş Yapacak!

2022 Bitcoin Fiyat Beklentileri

2022 yılı ile ilgili çok farklı görüşlerin mevcut olduğunu görüyoruz. Bazı isimler Bitcoin’in yılın ilk çeyreğinde bir ralli yapacağını ifade ederken bazı isimler de daha önce hiç görülmemiş bir ayı piyasasının yaşanacağını ifade ediyor.

Bu görüşler arasında dudak uçuklatan tahminlerin olduğu da görülüyor. Örneğin; her ne kadar tarih vermese de Michael Saylor, Bitcoin fiyatının 6 milyon dolara ulaşacağını ifade ediyor.

Öte yandan daha olası tahminler arasında BTC 2022 fiyatının 100.000 dolar ve 120.000 dolarlık hedeflere ulaşabileceğini düşünenler de var.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.