Bitcoin Haberleri

Bitcoin yönünü yeniden aşağı çevirdi, altcoinler de düşüşlerden payını aldı: 13 Ekim kripto paralarda son durum ne?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, bir kez daha yeni güne düşüş eğiliminde giriş yaptı. Geçtiğimiz hafta lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 20 bin dolar seviyesinin üzerine çıkarak yatırımcıları heyecanlandırmıştı. Ancak yeni hafta itibariyle Bitcoin fiyatında bir kez daha aşağı yönlü hareketler ortaya çıkmaya başladı ve bu düşüş yönlü fiyat hareketleri, Perşembe günü açılışında da kendisini gösterdi. Son 1 haftalık süreçte yüzde 5,3 oranda değer kaybeden Bitcoin, son 24 saatte gelen yüzde 0,4’lük değer kaybı ile 19 bin 088 dolar seviyesinde güne giriş yaptı. Altcoinler genelinde de Bitcoin’e paralel fiyat hareketleri öne çıkıyor.

YENİ GÜN BİR KEZ DAHA DÜŞÜŞLE BAŞLADI

Bitcoin Dusus

Bitcoin’in bir kez daha düşüş eğiliminde gün açılışı yaptığı süreçte en büyük altcoin Ethereum (ETH), son 1 haftalık süreçte gelen yüzde 4,9’luk değer kaybının yanında, son 24 saatte gelen yüzde 0,9 oranda değer kaybı ile 1.300 dolar sınırının altında kaldı ve yeni güne 1.285 dolar seviyesinde giriş yaptı. Piyasa değeri ile en büyük 10 kripto para birimi arasında son 24 saatte en fazla değer kaybı yaşayan varlık ise yüzde 6,8’lik değer kaybı ile Cardano (ADA) oldu. Söz konusu listede, yeni güne yeşil grafikle giriş yapan varlık olmadı.

HAFTALIK KAYIPLRDA YİNE ADA ÖNDE

Son 1 haftalık verilere bakıldığında, en büyük 10 kripto para arasında yine en fazla değer kaybını yüzde 14,3 ile ADA’nın yaşadığı görülüyor. Haftalık performansta ADA’nın ardından en kötü performansların yüzde 10,3’lük kayıpla Solana’ya (SOL) ve yüzde 9,1’lik kayıpla Dogecoin’e (DOGE) ait olduğu görülüyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.