Editörden SeçmelerAnalizBitcoin HaberleriHaberler

Bitcoin Yükselişini Sürdürecek mi? Uzmanların Bitcoin Görüşleri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz hafta yükseliş trendini 40.000 dolar seviyesini geçerek taçlandıran Bitcoin, yaşadığı kısa süreli düşüşün ardından tekrardan 40.000 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı başardı.

Analistlerin sık sık belirttiği 40.000 dolar seviyesinin kırılması psikolojik sınırı da geçmemiz anlamını taşıyordu. Bitcoin, daha önce 41,500 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı denemiş fakat bu seviyelerde tutunmayı başaramamıştı. Bitcoin, 21 Mayıs 2021 tarihinden sonra en yüksek seviyesine gelmiş oldu. 42.440 dolar seviyelerini gören Bitcoin, birçok uzmana göre bu seviyelerde tutunmayı başarması halinde trendin dönüşebileceği öngörülüyor.

Kurumsallar Şirketler Bitcoin (Btc) Mi Biriktiriyor ?
Kurumsallar Şirketler Bitcoin (Btc) Mi Biriktiriyor ?

Kurumsallar Şirketler Bitcoin (BTC) Mi biriktiriyor ?

Kripto para lideri Bitcoin’e, küçük yatırımcının ilgisi oldukça yüksek. Bunun sebeplerine bakacak olursak; yaşanan fiyat hareketliliğinden faydalanma imkanlarının bulunması. Tabi her küçük yatırımcının yüksek kazanç elde etmesinin yanında bir de tecrübesiz küçük yatırımcıların ani düşüşlerde varlıklarını panik ile satması bu yatırımcıların zarar etmesine neden oluyor.

Gate.io Borsasına üye olarak yüzde 20 komisyon indiriminden faydalanmak için buraya tıklayın.

Yaşanan bu panik satışlarının da piyasanın daha da gerilemesine neden oluyor. İşte bu noktada büyük yatırımcıların önemi ortaya çıkıyor. Mayıs 2021’de satış yapıyor gözüken büyük yatırımcılar, Haziran ayında tekrardan Bitcoin toplamaya başladıkları görüldü. Bitcoin fiyatlarının düşmesi küçük yatırımcıları hayli etkilese de büyük yatırımcı için alım fırsatından faydalandıkları görüldü.

Uzmanların Bitcoin Görüşleri!
Uzmanların Bitcoin Görüşleri!

Uzmanların Bitcoin Görüşleri!

Birçok uzman analist, trendin yönünün belirlenmesi için 42.000 dolar seviyesinin kırılması gerektiğinin altını çiziyordu. Bitcoin’in, 42.000 dolar seviyesinin üzerine çıkmasını bu açıdan olumlu bir gelişme olarak görebiliriz. Bitcoin, yazımızın yazıldığı sıralarda 41,646 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Bu da bize fiyat hareketliliğinin devam ettiğini aynı zamanda 42.000 dolar seviyesinin üzerinde tutunamadığını gösteriyor. Analistler, 42.000 dolar seviyesinin üzerine çıkıp orada tutunması gerektiğini, bu seviyenin de destek olarak kullanılması gerektiğini belirtiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.