Bitcoin Haberleri

Bitcoin’de Dönüm Noktası: 700.000 Bitcoin Bloğu Çıkarıldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Elde edilen son verilere göre, dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin bir kilometre taşını daha geride bıraktı ve 700.000. Bitcoin bloğu bugün itibari ile çıkarıldı.

Bitcoin’de Dönüm Noktası

Bu mühim hamle ile birlikte toplam Bitcoin arzının %89,58’inin piyasaya sürülmüş olduğu görülüyor. Şu anda dolaşımdaki toplam kripto para arzı ise 18.812 milyon.

Bitcoin’in 600.000. bloğu 19 Ekim 2019’da çıkarıldı ve dolayısıyla 700.000. bloğa ulaşılması 693 gün sürdü.

600.000. bloğun çıkarıldığı dönemde Bitcoin fiyatı Bitstamp borsasında 7.960 dolardan günü kapatmıştı. Bugün ise önder kripto para birimi, 600.000’inci bloğun kaydedildiği günden itibaren averaj olarak %463 artış yaşadı.

Bu noktada averaj olarak, her 10 dakikada bir yeni bloklar oluşturulduğunu, sadece bir blok üretmenin tam olarak ne kadar süreceğini tahmin etmenin olanaksız bulunduğunu hatırlatmak gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kripto Paralarda Kazanç Sağlamanın Püf Noktaları Nelerdir?

Geriye Kaç Blok Kaldı?

Bitcoin’in toplam arzı yalnızca 21 milyon ile sınırlıyken, blok zincirinde üretilebilecek maksimum blok sayısı belirlenmedi. 21 milyonuncu Bitcoin’in tahminen 2140 senesinde piyasaya sürülmesi umut ediliyor ve bu tarihten sonrasında da madenciler zincire blok eklemeye devam edecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.