Bitcoin Haberleri

Bitcoin’de Hareketli Saatler Dakikalar İçerisinde 9.000 Dolar Eridi! Bitcoin Neden Düşüyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Piyasa sert düştü. Bitcoin dakikalar içinde 9.000 dolar sildi

Popüler kripto para birimi Bitcoin (BTC) gün içinde 53.000 dolar seviyesine dayandı. Ancak arkasından fiyat sert bir düşüş başlatarak yürekleri ağıza getirdi. Lider kripto para birimi an itibarıyla 43.000 dolar seviyesine kadar geriledi.

Bitcoin'De Hareketli Saatler Dakikalar İçerisinde 9.000 Dolar Eridi! Bitcoin Neden Düşüyor?
Bitcoin’De Hareketli Saatler Dakikalar İçerisinde 9.000 Dolar Eridi! Bitcoin Neden Düşüyor?

Lider kripto para birimi Bitcoin ansızın süregelen bir düşüşle bir tek dakikalar içinde 8.000 dolar eridi. Bitcoin’in, 53.000 dolar seviyesine yaklaşmasının hemen ardından sert bir düşüş başladı ve gün içinde 50.000 dolar seviyesine kadar geriledi.

 

Dakikalar önce Bitcoin’de tekrardan süregelen düşüş dalgası, lider kripto para biriminin bir tek dakikalar içinde 43.000 dolara kadar gerilemesine niçin oldu.

El Salvador‘un Bitcoin alın çağrısının arkasından Bitcoin fiyatının yukarı yönlü bir artış göstermesi hepimiz tarafınca bekleniyordu. Ancak Bitcoin’deki bu fiyat hareketi herkesi ters köşe yapmış oldu.  Bitcoin’deki bu sert düşüşün deposu derhal derhal net olarak bilinmese’de bu bir fiyat düzeltmesi benzer halde gözükmüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kripto Paralar ve Geleceği

Altcoin’ler de Kayıp Büyük

Bitcoin‘in 43.000 dolarlara kadar gerilemesi ile altcoinler‘de bu durumdan oldukça  fazla etkilendi. Öyle ki en büyük altcoin olan Ethereum (ETH), Bitcoin’in sert düşmesinin arkasından 3.060 dolar seviyesine kadar geriledi.

Lider altcoin Ethereum son olarak 1 ay ilkin 3.000 dolar seviyesinde işlem görüyordu. Bitcoin’deki bu düşüş Ethereum‘un 900 dolar silmesi ile sonuçlandı ve Ethereum yeninden 3.000 dolar seviyesine geriledi.

Öte taraftan en büyük 3. kripto para birimi Cardano (ADA) ise %20’nin üstünde bir düşüş yaşadı ve 2.04 dolar seviyesini görmüş oldu. Binance Coin (BNB), 500 dolar bandından 370 dolara kadar gerileyerek büyük bir düşüş yaşadı.

Ayrıca bir süredir iyi performans gösteren XRP‘de uzun süre sonrasında %20’lik bir düşüşle tekrardan 1 doların altına geriledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.