Bitcoin HaberleriHaberler

Bitcoin’de Yeni Rekor Beklentisi Adına Kritik Tarihler: Eski Beyaz Saray Yetkilisinden Açıklamalar!

Lider kripto para birimi olan Bitcoin'de 100.000 dolarlık rekor fiyat tahmini için önemli olan tarihler, SkyBridge Capital'in kurucusu Anthony Scaramucci tarafından vurgulandı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

SkyBridge Capital’in kurucusu ve eski Beyaz Saray İletişim Direktörü Anthony Scaramucci, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkındaki mevcut fikirlerinin yanı sıra BTC’nin 100.000 dolarlık rekor fiyat hedefi için önemli tarihleri ​​açıkladı.

SkyBridge Capital’in Kurucusundan “Bitcoin” Açıklaması

Scaramucci, CNBC ile yaptığı röportaja, genel halkın Bitcoin’den haberdar olması gerektiğini öne sürerek başladı. SkyBridge Capital’in kurucusu Scaramucci, en iyi kripto para birimi hakkında yeterli araştırma yaparak, ilkel BTC anlayışına sahip herkesin sonunda yatırım yapmaya istekli olacağını belirtti. Scaramucci, şimdiye kadar Bitcoin’e toplam bir milyar dolar yatırım yaptığını sözlerine ekleyerek, başlangıçta şüpheli olan Ray Dalio’nun bile artık bir Bitcoin yatırımcısı olduğunu kaydetti.

Bitcoin Fiyat
Bitcoin Fiyat

 

Bitcoin Rekor Fiyat Beklentisi İçin Kritik Tarihler

Scaramucci, kripto para birimlerinin kendilerini geniş bir varlık sınıfı olarak gösterdiğini ve Bitcoin’i “dijital altın” olarak sınıflandırdığını belirterek, BTC yatırımına geçen yıl başladığını ve Bitcoin’e toplamda 1 milyar dolardan fazla yatırım yaptığını belirtti. Scaramucci ayrıca, ülkeden büyük bir finansal çıkış riskini öne sürerek ABD düzenleyicilerinin kripto para birimlerine güçlü kurallar getirmeyeceklerine inandığını belirtti.

SkyBridge Capital’in kurucusu Scaramucci, Bitcoin‘in 100.000 dolarlık beklenen fiyatı hakkındaki görüşlerini de dile getirdi. Scaramucci, önümüzdeki iki yılın çok önemli olduğunu ve Bitcoin’in en geç 2024 yılına kadar 100.000 dolarlık bir fiyata ulaşabileceğini iddia etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.