HaberlerBitcoin Haberleri

Bitcoin’den Yeni ATH: BTC 69.000 Dolara Dokundu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coingecko verilerine göre lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 69.044 dolar seviyesine dokunarak yeni ATH belirledi.

BTC’den Yeni ATH

Kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin, son günlerde başlattığı ralliyi ATH ile taçlandırdı. Lider kripto para Bitcoin, ABD’de yıllık tüketici enflasyonu oranlarının son 31 yılın en yüksek seviyesi olan %6.2’ye yükselmesiyle tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan bir performans gösterdi.

Bitcoin Ath
Bitcoin Ath

Bitcoin, ekim ayının ardından önemli bir boğa koşusu döngüsüne girdi. 60.000 dolarlık kritik barajın aşılmasının ardından burada stabilizasyonu sağlayan BTC, yükseliş ivmesini sağlam bir zemine oturtmayı başardı. Teknik veriler, benimsenme oranları, balina hareketleri, kurumsal ilgi Bitcoin’in bu performansının ana yakıtı oldu.

Kripto para piyasasının gittikçe büyüyen bir yapı kazanması ile bilgi ve araştırma yetersizliğine rağmen insanlar bu sektöre dahil oldu. Bu benimsenmenin meme coin’ler, NFT’ler, metaverse, play-to-earn gibi önemli etkileyicileri bulunuyor. Bunun yanı sıra enflasyon oranlarının artışı ile insanlar güvenli bir sığınak arıyor. Birçok uzman isim ve milyarder Bitcoin’i güvenli liman olarak ifade ederken lider, yükseliş görünümünü korudu.

Ethereum da Rekor Tazeledi!

En büyük altcoin Ethereum, 4.878 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. ETH, 5.000 dolar barajına oldukça yaklaşırken uzmanlara göre pozitif eğilim devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.