Bitcoin Haberleri

Bitcoin’e Darbe Vuran Death Croos Ortaya Çıktı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin’e darbe vuran Death Croos ortaya çıktı. Bir analist, Bitcoin’in (BTC) günlük grafiğinde teknik satış sinyallerinin görünmek üzere olduğunu söyledi. Daha önce BTC 36.500 ABD dolarından 28.800 ABD dolarına düştüğünde bu sinyali gördüğü söyleniyor.

BTC için korkunç bir sinyal mi?

Analist Yashu Gola’ya göre, BTC fiyatı, kısa vadeli hareketli ortalama uzun vadeli hareketli ortalamanın altına düştüğünde ortaya çıkan bir piyasa göstergesi olan bir ölüm çarpımı yaşadı. Bu durumda, Bitcoin’in 20 günlük üstel hareketli ortalaması (20 günlük EMA), 200 günlük üstel hareketli ortalamasının (200 günlük EMA) altında kapandı.

Düşüş eğilimlerini tahmin etme geçmişi göz önüne alındığında, bu gösterge tüccarları önümüzdeki birkaç işlem gününde bir satış olabileceği konusunda uyarabilir. Örneğin, 30 Mayıs 2021’de meydana gelen ölüm çaprazı, BTC fiyatının 24 gün içinde 36.500 dolardan 28.800 dolara düşmesine yardımcı oldu.

Mart 2020’de pandeminin tetiklediği piyasa çöküşü sırasında, Bitcoin fiyatının yaklaşık 8.000 dolardan 4.000 doların hemen altına düşmesinden bir gün önce benzer bir ölüm geçişi meydana geldi.

Bitcoin'E Darbe Vuran Death Croos Ortaya Çıktı
Bitcoin’E Darbe Vuran Death Croos Ortaya Çıktı

Mayıs 2021

Bitcoin'E Darbe Vuran Death Croos Ortaya Çıktı

Mart 2020

Analiste göre, Bitcoin son dört haftadır sürekli düzeltme yapıyor ve devam eden haftalık işlem gününü kayıpla sonlandıracak gibi görünüyor. Son 30 gün içinde, BTC fiyatı, 10 Kasım’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000$’dan bir düzeltme de dahil olmak üzere yaklaşık %17.50 düştü, ancak o zamandan beri toparlandı. Ancak Gola, toparlanmanın bir yükseliş trendine dönüşmediğini belirterek, Bitcoin fiyatının düşüş trendinde olduğunu ve psikolojik seviye olan 50.000 dolar civarında geçici direnç bulduktan sonra 42.000 doları test edebileceğini söyledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.