Bitcoin Haberleri

Bitcoin’i sırada neler bekliyor? Usta analistten çift yönlü fiyat tahmini geldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında ABD Merkez Bankası’nın (Fed) Eylül ayı faiz kararını açıklamasından sonra düşüşler kaydedildi. Fed Eylül’de politika faizini 75 baz puan artırdı ve böylece 15 yılın en yüksek faiz seviyesi kaydedildi. Fed’in faiz kararı sonrasında kripto para piyasasında genel bir düşüş hareketliliği yaşanırken, kripto para piyasasının en çok takip edilen analistlerinden biri olan ve “Crypto Capo” ismi ile bilinen analist, Bitcoin’in (BTC) nasıl bir fiyatlanma ile karşılaşacağına dair tahminlerini paylaştı.

ÜNLÜ ANALİST BTC FİYAT BEKLENTİLERİNİ AÇIKLADI

Unlu Analist Btc Fiyat Beklentilerini Acikladi

Twitter’da 525 binden fazla takipçisine yönelik tahmin ve analizlerini paylaşan Crypto Capo, kripto para piyasasında ve Bitcoin’de düşüş trendinin devam etmesi için geri çekilme beklediğini ifade etti. Erken saatlerde paylaşımda bulunan Crypto Capo, “Günaydın, FOMC öncesi sahte bir yükseliş ve sonrasında düşüş trendinin devam etmesi bekleniyor. Ne kadar yükseğe çıkabilir? İlk hedef 20 bin 300 – 20 bin 600 dolar olacaktır. Bu seviyeyi kırarsa 22 bin 800 – 23 bin doları görebiliriz. Ayrıca her sıçramanın kısa bir fırsat olduğunu unutmayın” dedi.

“YÜKSELİŞ SONRASI DÜŞÜŞ”

Yukselis Sonrasi Dusus

Ünlü analist Crypto Capo, piyasada küçük çaplı bir yükseliş beklediğini ve bu yükseliş sonrasında geleceğini düşündüğü düşüşlerle yatırımcıların zor durumda kalacağını da öne sürdü. Analiste göre yaşanabilecek ani bir ralli sonrasında Bitcoin, mevcut konumundan yaklaşık yüzde 27 değer kaybı ile 14 bin dolar ile 16 bin dolar aralığına gerileyebilir.

coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler ve kaynaklar uzman ekonomist yorumlarıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.