Bitcoin Haberleri

Bitcoin’in 20 bin dolar ile ilişkisi uzman yatırımcıya göre benzersiz şekilde şaşırtıcı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), uzun bir süredir 20 bin dolar seviyesinin hemen etrafında işlem görüyor. Her ne kadar Bitcoin bu seviyenin üzerine çıktığı dönemlerde uzun bir süre ilerleyememiş olsa da bu kritik seviyenin altında da çok derin düşüşler yaşamıyor. Bitcoin fiyatının 20 bin dolar bölgesine çok yakın kalmaya çalışması, birçok uzman ve analiste göre şaşırtıcı bir durum. Forbes’ta yer alan bir makalede de Bitcoin’in haftalardır göreceli olarak 20 bin dolara çok yakın işlem yaptığına dikkat çekildi.

“ŞAŞIRTICI FİYAT HAREKETİ”

Sasirtici Fiyat Hareketi

Digital Capital Management Genel Müdürü Tim Enneking, konuya ilişkin açıklamasında, “Bitcoin için 20 bin dolar civarında olan destek şaşırtıcı” sözlerini dile getirdi. Enneking aynı zamanda Bitcoin’in Eylül ayından bu yana dalgalanma yaşadığını hatırlattı ve şaşırtıcı olanın bu dalgalanmanın ardından bir miktar istikrar sağlanması olduğunu ifade etti. Enneking bu göreli istikrara ilişkin, “Bitcoin’in fiyat tarihinde neredeyse benzersiz” olarak tanımladı ve bunun “karşılaştırılabilir dönemler olduğunu ancak buna benzer bir şey olmadığını” ifade etti.

“GEÇMİŞTE BUNA BENZER BİR HAREKET YOK”

Tüm bunlara ek olarak uzman yatırımcı, aynı zamanda tarihteki Bitcoin fiyatı düşüşlerinin mevcut gerilemelerden çok daha keskin olduğunu belirtti. Bu düşüşler de genellikle ATH değerlerinden dip seviyelere yapılan gerilemenin yüzdesi ile ölçülüyor. Enneking, 20 bin dolara bu kadar uzun süre tutunan Bitcoin’in, geçmişte buna benzer bir hareket sergilemediğini belirtiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.