Haberler

Bitget Kripto Para Koruma Fonunu Başlattığını Duyurdu!

Bitget, devam eden girişimlerinin bir parçası olarak 200 milyon dolarlık Bitget Koruma Fonu'nun oluşturulduğunu duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitget kripto para koruma fonunu başlattığını duyurdu. Bitget, devam eden girişimlerinin bir parçası olarak 200 milyon dolarlık Bitget Koruma Fonu’nun oluşturulduğunu duyurdu.

Büyük  kripto para borsası olan Bitget, güvenliği ilk sıraya koyuyor ve kullanıcılarının fonlarının korunduğundan emin oluyor.

Son zamanlarda meydana gelen olaylar, ayı piyasası oynaklığı nedeniyle traderların güvenini riske attı. Birçoğu bunun sonucunda kaçınılmaz mali sonuçlarla uğraşmak zorunda kaldı.

Son iki ayda, yatırımcılar için aşırı dalgalı ve korku dönemi yaşandı. Kripto piyasası, son zamanlarda aşırı korku bölgesinden çıkmış olmasına rağmen, kripto dünyasındaki sayısız FUD’ye (korku, belirsizlik ve şüphe) ve geleneksel finanstaki olumsuz makroekonomik koşullara karşı hala hassastır. Ayı piyasasındaki çeşitli kuruluşlar için bu sorumluluklardan biri, güvenlik konularını ele almak ve yatırımcı güvenini artırmak olmalıdır.

Bitget Koruma Fonu, dünyanın her yerindeki tüketicilere rakipsiz koruma ve güvenilir ve güvenli bir ticaret deneyimi sunmak için kuruldu. 6000 BTC ve 80 milyon USDT, fonun mevcut 200 milyon dolarlık değerini oluşturuyor. Bitget, fonun değerini önümüzdeki üç yıl boyunca koruma sözü verdi. Fon eninde sonunda harekete geçecek. Sonunda, fon Bitget kullanıcıları ve Bitget platformu için bir güvenlik ağı görevi görecek ve genel olarak kripto para birimi alanında yeni bir güvenlik ve koruma çağının başlamasına önayak olacak.

Bitget Koruma Fonu, üçüncü taraf bir sigorta kapsamına dayanmaz ve tamamen kendi kendini finanse eder. Sonuç olarak, dışarıdan bürokrasiye ihtiyaç duymadan veya mevcut politikaları değiştirmeden kullanıcıların fon kayıplarını etkin bir şekilde karşılayabilir. Fon ayrıca, varlık istikrarı sağlayan ve kripto para piyasasındaki oynaklığa karşı bağışık olan kısmen stabil coinlerden oluşur.

Bitget, yasa dışı faaliyetlerle mücadeleye büyük önem verdi ve Bitget Koruma Fonu’na ek olarak kötü aktörlerin Bitget topluluğunun dışında tutulmasını sağlamak için katı KYC ve AML standartları oluşturdu. Uyumluluk standardını artırmak ve düzenlenmiş bir işlemi sürdürmek için Bitget ayrıca harici yasal ve uyumluluk ortaklarıyla da işbirliği yaptı.

Lansman hakkında açıklamalarda bulunan Bitget Yöneticisi Gracy Chen şu ifadelerde bulundu:

 Dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olarak, kullanıcılarımızın varlıklarının güvenliği her zaman ilk ve en önemli önceliğimiz olmuştur. Bitget Koruma Fonunun lansmanı ile Bitget topluluğumuzu koruma sözümüzü yerine getirmeye bir adım daha yaklaştık. Koruma fonu, yatırımcıların endişelerini azaltmamıza ve potansiyel kullanıcıları çekmemize yardımcı olacak. Kripto kışına dayanmaya devam ederken, kullanıcılarımızın fonlarının güvende tutulduğundan emin olmaları çok önemlidir.”

“Küresel kripto benimsenmesini yönlendirme misyonumuza devam ederken, aynı zamanda yatırımcı koruması ve piyasa bütünlüğü ile adil ve güvenli bir dijital varlık pazarı yaratmaya odaklanan bir söz veriyoruz. Bu arada, girişimimizin diğer CEX’leri kripto alanındaki hesap verebilirlik, güvenirlik ve güvenlik endişelerini ele almaya teşvik edeceğine ve yatırımcıların güvenini geri kazanmaya ve birlikte daha iyi bir kripto dünyası oluşturmaya yardımcı olacağına inanıyoruz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.