Borsa HaberleriHaberler

BitMEX Borsasından Dikkat Çeken Airdrop!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dönem dönem kripto para borsalarının kendi kripto para birimleri oldukça popüler hale gelebiliyor. Bu noktada Airdrop‘lar önemli bir rol oynamaktadır. Pek çok borsanın kendi token olsa da BitMEX, düzenlediği airdrop ile de yatırımcıların dikkatini çekiyor.

BMEX Airdrop

Kripto borsası BitMEX, BMEX airdrop ile bireysel ilgiyi artırmak için düzenlediği BMEX airdrop ile yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bu airdrop ile toplamda 1,5 milyon adet token kullanıcılara dağıtıldı. BMEX’ler, kullanıcıların borsadaki etkinliklerine göre dağıtımı gerçekleştirildi.

Yapılan duyuruya göre Ethereum tabanlı tokenlar,  5 yıllık bir hakediş sözleşmesine kilitlendi ve maksimum 450 milyon arza sahip. BMEX’ler, yeni ve mevcut BitMEX kullanıcılarını ödüllendirmek ve ayrıca onlara işlem ücreti tasarrufu sağlamak için kullanılacak.

Ayrıca, tokenlerin %5’i gelecekteki airdroplar için, %20’si BMEX spot işlemleri serbest bırakıldığında likidite için, %20’si BitMEX personel teşvikleri için, %30’u pazarlama ve bağlı kuruluş faydaları için ve %25’i uzun vadeli rezervler için ayrılmaktadır. .

Öte yandan, yayınlanan litepaper’a göre BMEX, borsa tekliflerini genişletmek ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi yaratmak için kullanılacak.

BMEX Yakım

Litepaper’da yapılan açıklamalara göre BMEX tokeni daha kullanışlı ve deflasyonist hale getirmek için her üç ayda bir yakılacak. Token sahipleri ayrıca ücretsiz BitMEX Academy sınıflarından ve özel topluluk kanallarından ve ayrıca borsanın pasif kazanç ürünü olan BitMEX EARN mevduatlarından yüksek getiri elde edecek.

Özel etkinliklere davetler, BitMEX ürünleri ve spor etkinlikleri için VIP biletleri, 500.000 BMEX veya daha fazla token sahiplerine sunulan diğer avantajlar arasındadır.

Yapılan açıklamalara göre kullanıcılar, 1 Şubat’ta BMEX’leri stake etmeye başlayabilir. BMEX token Spot işlemlerinin ikinci çeyrekte başlaması bekleniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.