Haberler

Bitwise CIO’sundan “Boğa Piyasası Sinyali” Vurgusu

Kripto varlık yöneticisi Bitwise'ın CIO'su, kripto para piyasasında önemli bir artışa yol açabilecek son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu..

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

San Francisco merkezli bir kripto varlık yöneticisi olan Bitwise‘ın CIO’su Matt Hougan, kripto para piyasasının mevcut durumunu değerlendirdi ve yeni bir yükselişe yol açabilecek son gelişmeleri tartıştı.

Bitwise CIO’sundan Güncel Gelişmelerle İlgili Değerlendirmeler

Hougan, CNBC Crypto World ile yakın tarihli bir röportajında, ABD Başkanı Joe Biden’in kripto para düzenlemelerini özetleyen yürütme emrinin yayınlanmasının piyasada yeni bir patlamanın başlangıcına işaret edebileceğini belirtti. Hougan, kripto para birimlerinin yaygınlaştırılmasında kritik bir rol oynayacaklarını iddia ederek yasaların gerekliliğini vurguladı.

Hougan’a göre, düzenlemeler önemli bir ilerleme kaydetti, ancak hala işin başında olduğunu ifade etti::

Bu yürütme emriyle düzenleyici netlik açısından sıfırdan 100’e değil, sıfırdan bire çıktık.” Gerçek bir kripto para birimi düzenleyici çerçevesi oluşturmaya yönelik ilk adımı attık.

Matt Hougan
Matt Hougan

Bitwise CIO’sundan Boğa Piyasası Sinyali

Hougan, kripto para birimlerinin geniş kitleler tarafından benimsenmesi için kritik olduğunu savunarak yasal kuralların gerekliliğine vurgu yaptı. Hougan’a göre, ABD Başkanı Joe Biden tarafından yakın zamanda imzalanan yürütme emrinin yanı sıra somut düzenleyici adımlar atmak, 2022’ye kadar sürebilecek bir boğa piyasasının başlangıcını gösterebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.