Haberler

Blockchain Ödeme Şirketi Facepay, Facepay Kripto Hizmetini Başlattı

Blockchain ödeme şirketi Facepay Inc., Facepay Crypto'nun piyasaya sürülmesi için Salı günü yerel saatle duyurdu ve kripto para birimi ödemelerini otomobil mağazalarına getirdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Facepay Crypto, otomobil mağazalarının doğrudan müşterilerden Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimlerini kabul etmesine izin vererek, ters ibrazlara, dolandırıcılığa ve daha fazlasına yol açabilecek kredi kartları gibi geleneksel ödemelerle ilişkili karmaşık ödemelerin yerini alacak.

Facepay kurucusu Dr. Mark Hale şunları söyledi:

“Tüketici kripto para birimi zamanla artacak ve tamirhaneler bundan yararlanmak için doğru teknolojiye yatırım yapmalıdır. Aksi takdirde, Bitcoin sadece mağaza maliyeti olan başka bir ödeme yöntemi olacaktır. Facepay ile yapılan her doğrudan ödeme, %15-20 daha karlı bir işlemle sonuçlanıyor.”

Facepay, blok zincirinde ilişkisel bir ödemedir. Küçük işletmelere temassız, mobil ve sıfır ücretli metin yoluyla ödeme ve tarama yoluyla ödeme ödeme çözümleri sunar. Müşterilerini blok zincirinde otomatik ödemeye dönüştürerek kredi kartı ücretlerini ortadan kaldırırlar.

“Facepay, mağaza iş akışının ayrılmaz bir parçası olduğunda, mağazalar büyük tasarruflar görmeye başlıyor. Üstelik tüketicilerin %63’ü hizmet sağlayıcılarıyla zaten bu tür bir ödeme ilişkisini tercih ediyor” dedi.

Kripto para birimleri ana akım piyasaya girdiğinden, şu anda özellikle otomobil mağazaları için blok zinciri teknolojisinin güvenliğini sunan doğrudan bir kripto bankacılığı bulunmamaktadır.

Bu nedenle Facepay, kripto ödemelerinin, kredi kartı ücretlerini ortadan kaldırarak tüccarlar için geliri artırabilen ve giderleri azaltabilen kredi kartı işlemcilerinin oligopolü tarafından sağlanan eski işlem modeline dahil edilmesini önlemenin bir yoludur.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.