Haberler

BlockFi Kripto Kredi Şirketi FTX İddialarından Kurtulmaya Çalışıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para borsalarından FTX’in iflas başvurusunda bulunması, pek çok kripto para odaklı şirketi kırmızı alarma geçirdi. Bölüm 11 iflas başvurusu yapan ve yaklaşık 9 milyar dolarlık borcunu ödeyemeyeceğini açıklayan FTX borsasıyla ortaklık yapan şirketler sıkıntılı bir sürece girdi. Bunlardan biri olan kripto kredi verme şirketi BlockFi, adını temize çıkarmaya çalışıyor. FTX’in iflas etmesinin ardından faaliyetlerini duraklatma kararı alan şirket bu kararını sürdüreceğini belirtti.

BlockFi’den Yatırım İddialarına Cevap

Blockfi

Kripto para piyasasında büyük çöküşe neden olan FTX’in iflasını açıklaması, kripto verme şirketi BlockFi’yi zora soktu. Şirket yöneticileri, yayınladıkları blog yazısında FTX ile ilgili söylentilere cevap verdi. Geçtiğimiz günlerde BlockFi’ye ait varlıkların büyük bir çoğunluğunun FTX borsasında yer aldığı iddiası ortaya atılmıştı. Şirket yönetimi bu iddiaların yanlış olduğunu söylerken FTX borsası ve borsayla bağlantılı kurumsal varlıklara önemli ölçüde yatırım yaptıklarını belirtti.

Müşterilere Para Yatırmayın Uyarısı

BlockFi, FTX krizinden sonra para çekme işlemlerini askıya aldığını duyurdu. Şirket ayrıca müşterilerinden BlockFi cüzdan ve faiz hesaplarına para yatırmamalarını talep etti. Yöneticiler, şirket için en iyi çözüm üzerinde çalıştıklarını açıkladı: “Bizim için uygun olabilecek senaryo var ve şu anda ileriye dönük en iyi yolu belirlemek için çalışıyoruz. BlockFi, tüm seçenekleri araştırmak için gerekli likiditeye sahip ve sonraki adımlarımız için bize yardımcı olacak uzman danışmanlarla görüştük.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.