Haberler

Bloktopia Gökdeleni Şimdiden Dolmaya Başladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bloktopia gökdeleni şimdiden dolmaya başladı. Blocktopia’nın inşasına başladığı gökdelen daha şimdiden önde gelen bir çok kripto para merkezine ev sahipliği yapacak.

Bloktopia, metaverse evreninde adını duyuran projeler içinde içeriyor. Metaverse ekosistemi derhal derhal oldukça yeni sadece muhtemelen pek oldukça proje çıkacak, bu projelerden bazıları güçlü adların ve güçlü altyapılarının yardımıyla ayakta kalırken, birçok projenin de tarihin tozlu sayfalarına gömüldüğünü göreceğiz. Bloktopia, attığı adımlar ile gelecekte de hayatımızda olmayı planladığını gösteriyor.

Artık yavaş yavaş metaverse dünyasının adını duymaya başladığımız bir çok projeyi muhtemelen yakın bir gelecekte bir çoğunun kapandığını görecek olsakta Blocktopia güçlü alt yapılı firmaları bünyesinde barındırarak attığı adımlar ve reklam ağı ile ayakta kalan tüm firmalar için merkez haline geleceğini kanıtlarcasına projelerini hayata geçiriyor.

Bloktopia’da Kimler mi Yer Alacak ?

Blocktopia, metaverse dünyasında bir bina inşa ediyor. Bu bina da kripto para sektöründe önde gelen bir çok coinin merkezinin de burda yer alacağını ifade ediyor.

Daha şimdiden inşa bitmemesine rağmen 🙂 bir çok firma yerlerini aldı. Bunlardan en bilenenleri Travala, Acalanche, Elrond Network, CoinMarketCap ve Kucoin.

Sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamaya göre Blocktopia Gökdeleninde ofis sahibi olan ilk büyük proje Travala bunu NFT çekilişi ile kutladıklarınıda duyurmuştu.

Avalanche şirketi metaverse dünyasına girişini, “Avalanche, Bloktopia gökdeleninden metaverse dünyasına giriş yapıyor. Bloktopia REBLOK isminde olan NFT’ler, kira sözleşmeleri ve kripto yatırım yöntemiyle gelir elde ediyor.” sözleri ile de bunu duyurmuş oldu.

CoinMarketCap ve KuCoin

CoinMarketCap’in Bloktopia dünyasına girişi ise oldukça ses getirdi. CMC’nin sahibi olan Changpeng Zhao aynı zaman da da Binance kuruluşunun sahibi. Bu yüzden aynı zamanda bir kripto para birimi olan Bloktopia çok yakında Binance borasının kripto para listesinde yerini alması bekleniyor.

Buna ek olarak ise bir diğer kripto para borsası olan KucCoin ki bu aynı zamanda Bloktopia’nın kripto para biriminin ilk listelendiği borsa metaverse dünyasında bir ofis kurduklarını ve bundan sonra Metaverse’de görüşmek üzere diyerek bu ekosistemde bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından şimdi ise diğer şirketlerin de yer almak için harekete geçmesi bekleniyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.