HaberlerBlockchain Haberleri

Blokzinciri Devi Ripple’den 100 Milyon Dolarlık Yatırım!

Blokzinciri Ripple Karbon Piyasasına 100 Milyon Dolarlık Fon Ayırdı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Blokzinciri devi Ripple’den 100 milyon dolarlık yatırım. Blockchain şirketi Ripple, iklim taahhütlerini yerine getirmek için karbon piyasasına yatırım yapmak için 100 milyon dolar ayırdı.

Ripple, karbon giderme faaliyetlerini hızlandırmak ve karbon firmalarına yardım yoluyla pazarın gelişimini desteklemek için bir basın açıklamasında 100 milyon dolar tahsis edildiğini duyurdu. Konuyla ilgili olarak Ripple CEO’su Brad Garlinghouse şu açıklamaları yaptı:

100 milyon dolarlık taahhüdümüz, yenilikçi teknoloji, stratejik sermaye ve yetenek dahil olmak üzere kaynakları devreye sokarak şirketlerin iklim değişikliğini ele almasına yardımcı olmak için küresel eylem çağrısına doğrudan bir yanıttır. Emisyonları azaltmak ve düşük karbonlu bir geleceğe geçiş çok önemliyken, karbon piyasaları da iklim hedeflerine ulaşmak için önemli bir araç.

Ripple, karbon emisyonları konusunda endişe duymasıyla tanınan bir şirkettir. Ripple’a olan bu ilgi, geçen yıl ortaya çıkan ve Bitcoin’de büyük bir düşüşe neden olan Bitcoin enerji FUD’sinin kurbanı olduğu iddialarına yol açtı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.