Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriHaberler

Bloomberg Analistinden Ayı Piyasası Yorumu: Bu Tarihte Bitebilir!

Kripto para yatırımcısı kötü piyasanın (ETH) ne zaman biteceğini merak ederken, ünlü bir Bloomberg analisti tarafından Bitcoin (BTC) ve Ethereum hakkında önemli bir açıklamar yaptı. 

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Önde gelen bir Bloomberg analisti, kripto para birimi yatırımcısı ayı piyasasının (ETH) ne zaman biteceği konusunda spekülasyon yaparken Bitcoin (BTC) ve Ethereum hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Mike McGlone: Kripto piyasası, 2023’te geleneksel piyasalardan daha İyi Performans sergileyecek.

Bloomberg emtia stratejisti Mike McGlone’a göre, kripto para piyasası 2023’te geleneksel piyasalardan daha iyi performans gösterecek. ” Google ve Amazon’un birleşik piyasa değerine. Bu, stratejistin görüşüne göre, kripto para birimlerinin hala emekleme döneminde olduğunu gösteriyor. Uzman, Fed’in 40 yıldaki en agresif para politikasının ve olağanüstü makroekonomik koşulların kripto para birimlerine zarar vermesinin anlaşılır olduğunu söylüyor. Bununla birlikte, Fed’in 2023’te faiz oranı stratejisinden vazgeçeceğine dair göstergeler var. Fed’in parasal genişleme stratejisi uygulamaması ve faiz oranlarını düşürmesi durumunda dünya çapında bir durgunluk olasılığı var olabilir.

McGlone’a göre, istikrarlı para birimlerinin hacme göre ilk beş kripto para birimi arasındaki hakimiyeti, gerçekten Ethereum’un (ETH) değerini gösteriyor. Ethereum’un arkasındaki teknolojinin hızlı ve uygun fiyatlı stablecoin işlemlerine izin verdiğini iddia ediyor. Uzman, Ethereum’un teknolojisine dikkat çekiyor ve yaklaşan boğa koşusunda ETH’nin öne çıkacağını tahmin ediyor. Uzman, NFT‘ler ve merkezi olmayan borsaların da Ethereum ekosisteminin gelecekteki konumunu iyileştireceğini söyledi.

Eth
Eth

Ethereum Öne Çıkacak!

Son zamanlarda bazı önemli açıklamalarda bulunan McGlone, sonunda kripto kışından sağ çıkacağımızı iddia ediyor, ancak yılın sonuna doğru ilerlerken, Fed Başkanı Powell’ın piyasalarda hakimiyetini sürdürmeye devam ettiği açık. Ek olarak, Fed’in önümüzdeki yıl için faiz oranlarını artırma şansı hala var. Sonuç olarak, risk devam ediyor. Ethereum fiyatını araştıran bir stratejist, Covid-19 krizinden önce ETH’nin 2019’un sonunda 100 dolar değerinde olduğunu vurguladı. Bu nedenle ETH’nin çok fazla potansiyeli var.

Uzman, ETH’nin 1.000 dolara yakın saygın bir destek seviyesini koruduğunu iddia ediyor. ETH kısa süreliğine bu fiyatın biraz altına düşebilir ancak uzun vadede yeni zirvelere ulaşma potansiyeline sahiptir. Akılda tutulması gereken en önemli şey, ayı piyasasının sonunda Bitcoin ve Ethereum’un bir kez daha hız kazanacağıdır. McGlone, artan benimseme ve yaklaşan boğa döngüsü nedeniyle yolumuzdaki zorlukların üstesinden geleceğimize ve BTC ve ETH’de yeni zirvelere tanık olacağımıza inanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.