Bitcoin Haberleri

Bloomberg analistinden BTC ve ETH tahmini: 2008’den kötüsü geliyor, yeni zirvelere hazır olun!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarında uzun bir süredir düşüş eğilimi görülüyor ve düşüşlerin ne kadar süreceği bilinmiyor. Bu konu hakkında uzman ve analistlerden zaman zaman yorum ve tahminler gelirken, bir tahmin de Bloomberg analisti Mike McGlone’dan geldi. Ünlü analist, yükselen faiz oranları nedeniyle 2008 yılında yaşanan çöküşten daha kötü bir piyasa çöküşünün yaşanabileceğini ifade ederken, Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un (ETH) ise tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkacağını öne sürdü.

ÜNLÜ ANALİST 2025’E KADAR YENİ ZİRVELERİ BEKLİYOR

Unlu Analist 2025E Kadar Yeni Zirveleri Bekliyor

Finans piyasalarında yaşanan son gelişmeler ile ilgili olarak Kitco News’e açıklamalarda bulunan Bloomberg’in ünlü analisti Mike McGlone, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz politikalarını “Fed’in balyozu” olarak tanımladı ve Fed’in balyozunun, 2008 yılındakinden daha kötü bir çöküşe neden olacağını savundu. Ancak McGlone’e göre bu süreçte Bitcoin ve Ethereum da 2025 yılına kadar en yüksek seviyelerine ulaşacak.

Fed’in pandemi döneminde piyasaya çok fazla likidite akıttığını ifade eden analist, bu şekilde riskli varlıkların değer kazanmasına sebebiyet verildiğini dile getirdi. Mike McGlone açıklamasında, “Fed’in 2007’deki parasal gevşeme politikası büyük miktarda likidite sağladı. Artık bunu yapamazlar” dedi ve “Büyük Finansal Krizden” çok daha kötüsünü beklediğini söyledi.

“KRİPTOLAR YARIŞIN EN HIZLI ATLARI”

Ünlü analist, Bitcoin ve Ethereum’da bu süreçte beklediği zirve yükselişlerinden önce önemli bir düzeltmenin yaşanacağını ve sonrasında artan kripto para benimsemesi ile yükselişlerin görülebileceğini öne sürdü. McGlone bu noktada kriptolar için “Yarışın en hızlı atları” tanımını kullandı.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler ve kaynaklar uzman ekonomist yorumlarıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.