Haberler

Bloomberg analistinden çarpıcı Bitcoin ve altın açıklaması: 10 yılda en iyi performansı gösterecekler

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında bir yükseliş hareketliliğinin başlayıp başlamayacağı, başlaması durumunda bunun kalıcı bir ralli hareketine dönüşüp dönüşmeyeceği umutla merak ediliyor. Piyasalarda bekleyiş devam ederken, Bloomberg stratejisti Mike McGlone, dile getirdiği Bitcoin (BTC) tahmininde umut veren açıklamalarda bulundu. Ünlü analist, yılsonuna kadar ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz artışına bir son vereceğini ve dolayısıyla da Bitcoin fiyatında bir ralli öngördüğünü ifade etti. McGlone’a göre ayrıca Bitcoin, önümüzdeki 10 yılda emtia fiyatlarından 10 kat daha iyi performans ortaya koyacak.

MCGLONE 10 YILLIK BEKLENTİSİNİ PAYLAŞTI

Mcglone 10 Yillik Beklentisini Paylasti

Bilindiği üzere Bitcoin ve altın gibi emtia varlıkları 2022 genelinde düşüşlerle ön plana çıktı. Ancak Bloomberg Intelligence kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone’a göre bu 2 varlık sınıfı, önümüzdeki 10 yıl boyunca diğer tüm emtia varlıklarından iyi bir performans ortaya koyacak. Fed’in agresif parasal sıkılaştırma adımlarının sonunun yaklaştığını iddia eden McGlone, bu gelişmenin yükselişlerde asıl pay sahibi olacağını düşünüyor.

“BITCOIN TEK ÇIKIŞ YOLU OLABİLİR”

McGlone, dile getirdiği tahminlerinde “Dünya durgunluğa doğru eğilirken merkez bankası oranları artırdı. Düşük emtia ve riskli varlık fiyatları, altının ve onun dijital versiyonu olan Bitcoin’in fiyatını yükseltmesi gereken deflasyonist etkilerle tek çıkış yolu olabilir” sözlerini dile getirdi. McGlone öte yandan Fed’in sıkılaştırma döngüsünü sonlandırdığında Bitcoin ve kripto paraların bu büyük geri çekilmenin ardından yakında bir yükseliş eğilimine devam edeceğinden emin olduğunu da ifade etti.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgi ve yorumlar, bahsi geçen kişilerin fikir ve yorumlarını yansıtır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.