Bitcoin Haberleri

Bloomberg kıdemli analistinden çok konuşulacak dev iddia: Bitcoin bu Ekim’de tarihi yükseliş yaşayacak!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarının yakından tanıdığı isimlerden olan Bloomberg kıdemli emtia analisti Mike McGlone, Bitcoin’in (BTC) içinde bulunduğumuz Ekim ayı içerisinde tarihi bir yükseliş performansı yakalayabileceğini iddia etti. Ünlü analistin tahminlerini dile getirmesinden önce, piyasa genelinde de Ekim ayına ilişkin umutlu bir bekleyiş vardı. Zira tarihi verilerde Bitcoin’in ve genel olarak kripto para piyasasının Ekim aylarında ralli gerçekleştirmiş olması, 2022 yılı Ekim ayı için de beklentileri güçlendirmişti. Mike McGlone da açıklamalarıyla yatırımcıları heyecanlandırdı.

ANALİST BTC YÜKSELİŞİ İÇİN EKİM AYINI İŞARET ETTİ

Analist Btc Yukselisi Icin Ekim Ayini Isaret Etti

Ünlü analist Mike McGlone, 5 Ekim tarihli raporunda, Bitcoin’in 2014 yılından bu yana sergilediği en iyi performansı, içinde bulunduğumuz Ekim ayı içerisinde gerçekleştireceğini iddia etti. Ünlü analist, küresel olarak faiz oranlarındaki artışın çoğunun büyük varlıklar üzerinde aşağı yönlü baskı oluşturduğunu, Bitcoin’in Tesla gibi emtia varlıklar ve teknoloji hisseleri ile karşılaştırıldığında “üstün” göründüğünü ifade etti. Analist, ayrıca 2014 yılından bu yana geçmiş verilere bakıldığında, Bitcoin’in Ekim aylarında yükseliş yönlü hareketlerde bulunduğunu da hatırlattı.

“ÇOĞU BÜYÜK VARLIKTAN DAHA İYİ PERFORMANS GÖSTERİYOR”

Mike McGlone, bu Ekim ayı içerisinde de Bitcoin ile geleneksel borsalar arasında ciddi bir pozitif ayrışma beklediğini ifade etti ve açıklamasında, “Ekonomik dalgalanma devam ederken Bitcoin, Ethereum ve Bloomberg Galaxy Kripto Endeksinin çoğu büyük varlıktan daha iyi performans gösterme eğiliminin devam ettiğini görüyoruz” dedi. Analiste göre kripto paraların Ekim ayında emtia varlıklara göre toparlanma ihtimali daha yüksek.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgi ve yorumlar, bahsi geçen şahısların kişisel fikirlerini yansıtır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.