NFT Haberleri

Bored Ape Kurucularından NFT Telif Ücreti Sorununa Çözüm Teklifi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında sert fiyat hareketleri takip edilirken bir yandan da NFT sektörüne olan ilgi giderek artıyor. Bir dönem NFT patlaması yaşayan şirketler şu anda büyük bir sessizliğe gömülmüşken geleceğe dair yatırımların artması sektöre olan umutları tazeliyor. Bu süreçte NFT koleksiyoncuları ve içerik üreticileri arasında gündeme gelen telif ücreti tartışmaları büyük dikkat çekmişti. NFT dünyasının önde gelen platformlarından Bored Ape Yacht Club (BAYC) kurucuları, sektördeki bu tartışmalara son noktayı koyacak bir teklifte bulundu.

Bored Ape’den NFT Ekosistemini Canlandırma Planı

Bored Ape

NFT sektöründe ekosistemin zarar görmeden telif ücreti tartışmalarına bir son vermek isteyen Bored Ape Yacht Club geliştiricileri ilginç bir öneri ortaya attı. Magic Eden ve OpenSea gibi NFT sektörünün önde gelen NFT pazaryerleri telif ücreti sorununu çözmek için çalışmalara başladı. Bored Ape Yacht Club kurucusu, telif hakları sorununa ılımlı bir yaklaşım getirmesiyle dikkat çekti. Buna göre BAYC ekibi, anlaşmanın ve orta nokta bulmanın önemini vurguladı.

Yaratıcı Telif Ücretleri Önemli

Bored Ape Yacht Club ekibi, yaratıcı telif ücretlerinin ekosistem adına fayda sağladığını öne sürdü. Bununla birlikte ekibe göre bu telif ücretleri yeni sanatçıları ve yaratıcıları sektöre çeken önemli bir faktör oldu. Ekib telif haklarına saygı duyan Pazar yerlerinde normal cüzdanlar arasında NFT ticaretine izin verilmesini teklif etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.