Haberler

Breitling, Kripto Para Ödemeleri İçin BitPay İle Anlaştığını Duyurdu!

Breitling, alım satımlarında kripto para ile ödemeleri kabul edeceğini duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Breitling, kripto para ödemeleri için BitPay ile anlaştığını duyurdu. Lüks Saat üreticisi olan Breitling, Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin dahil olmak üzere on bir kripto para birimini kabul etmeye başladı.

Breitling, 28 Haziran’da müşterilerine kripto para ile ödeme çözümü sağlamak için BitPay ile birlikte çalıştığını duyurdu. Müşteriler artık Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Wrapped Bitcoin (WBTC) ve ek olarak USDP ve USD Coin (USDC)  Binance USD (BUSD) stablecoinleri ile ödeme yapabilirler.

https://twitter.com/BitPay/status/1541763785790300160?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1541763785790300160%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.coinkolik.com%2Fluks-saat-ureticisi-breitling-kripto-para-kabul-etmeye-basladi%2F

Şirket, kripto para birimlerini kabul eden ilk saat markası değil. Tag Heuer, geçen ay çevrimiçi işlemler için bitcoin kabul edeceğini açıklamıştı. Buna benzer şekilde, İsviçreli saatçi Hublot geçen hafta bitcoin’in sınırlı sayıda bir izleme hattı için ödeme yapmak için kullanılabileceğini duyurmuştu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.