NFT HaberleriHaberler

Bruce Lee NFT Koleksiyonu Açık Arttırmaya Çıkarılıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Birçok tanınmış sanatçı NFT dünyasına girmeye devam ederken, ölen sanatçıların NFT koleksiyonları da ortaya çıkmaya başladı. Ünlü dövüş sanatçısı Bruce Lee‘nin NFT koleksiyonu ailesi tarafından açık artırmaya çıkarılacak.

Bruce Lee NFT Koleksiyonu

Birçok tanınmış sanatçı NFT dünyasına girmeye devam ederken, ölen sanatçıların NFT koleksiyonlarının yayınlanması başladı. Jerry Garcia, Kurt Cobain, Muhammed Ali, Elvis Presley ve Tupac Shakur, NFT derlemelerini yayınladılar. Ünlü dövüş sanatçısının “The Formless Form” adlı ilk NFT koleksiyonu, bu Cumartesi Ethernity ve Bruce Lee‘nin ailesi tarafından açık artırmaya çıkarılacak.

Bruce Lee, 1973’te ölen bir dövüş sanatçısı, eğitmen, film yıldızı, filozof, dövüş sanatları stili ve dünyaca tanınan bir yıldızdı.

Bruce Lee Aile Şirketi ve NFT protokolü Ethernity, 8 Ocak 2022’de Lee’nin ilk NFT koleksiyonunun lansmanını duyurdu. Ethernity’den yapılan bir habere göre Lee, ikonik ünlüyü NFT koleksiyonunda bu şekilde onurlandırmayı planlıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

ETHERNITY (@ethernity)’in paylaştığı bir gönderi

Basın açıklamasına göre, NFT koleksiyonu Bruce Lee’nin ideolojisinden ve inançlarından ilham aldı. Bosslogic, Raf Grassetti ve Anthony Francisco gibi sanatçılar kompozisyona katkıda bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: NFT Nedir, NFT Özellikleri Nelerdir

Ethernity’nin CEO’su ve kurucusu Nick Rose, Bruce Lee hayranlarına yeni NFT‘lerin yayınlanmasını dört gözle beklediğini söyledi. Gül, kendini şöyle ifade etti:

“Yeni umutları keşfetmek bize güç veriyor ve Bruce Lee gibi son derece güçlü bir figür, ana çabalarımız için ideal ortak.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.