HaberlerAltcoin Haberleri

BSC Balinalarının Satın Aldığı Altcoinler

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

BSC balinalarının satın aldığı altcoinler. Piyasa yorumu: 6 altcoin uçuyor! Bir balina izleme sitesine göre, Binance Akıllı Zincir (BSC) ekosistemindeki en büyük kripto yatırımcısı, aşağıda tartışacağımız en fazla 10 altcoin projesine sahip.

BSC Whale’in odak noktası bu altcoin projelerinde!

Bsc Balinalarının Satın Aldığı Altcoinler
Bsc Balinalarının Satın Aldığı Altcoinler

WhaleStats’tan gelen yeni veriler, bilinen kripto para borsaları hariç, ilk 1000 BSC adresinin birikimini analiz ediyor. Balina izleme platformu, yatırımcı grubundaki en yüksek dolar değerine sahip jetonları takip ediyor ve BSC balinaları tarafından tutulan en iyi 10 jetonun bir listesini derledi. WhaleStats, BSC Balinasının ilk kez ortalama 3.21 milyon ABD Doları değerinde Binance Coin (BNB) biriktirdiğini gösteriyor.

İkinci sırada Binance tarafından 1:1 oranında Bitcoin’e (BTC) sabitlenmiş şifreli bir varlık olan BTCB belirteci yer alıyor. WhaleStats, BSC balinalarının ortalama 814.181 USD değerinde BTCB tokenine sahip olduğunu gösteriyor. Üçüncü sırada, ortalama değeri 540,177 ABD Doları olan Ethereum yer alıyor. Ardından MATIC’in ortalama fiyatı 417.439 ABD doları, AVAX’ın ortalama fiyatı ise sırasıyla dördüncü ve beşinci sırada yer alan 395.926 ABD doları.

İstikrarlı para birimi USD Coin (USDC) altıncı sırada yer aldı ve onu Frax Share (FXS) izledi. FXS, Frax sözleşmesinin bir değer deposu ve yönetimi olarak kullanılır. WhaleStats, ortalama BSC balinasının 325.601 ABD Doları değerinde FXS jetonlarına sahip olduğunu gösteriyor. Stablecoin True USD (TUSD) sekizinci sırada yer alırken, onu merkezi olmayan finansal platform Venus (XVS) tarafından çıkarılan Venus ETH (vETH) izledi. Tron (TRX) onuncu sırada yer aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.