Bitcoin HaberleriHaberler

BTC ve ETH yükselişlerle ön planda ama analistin odağında o altcoin var: Yeni rekor keşfine doğru bir hareket…

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında son günlerde yukarı yönlü sert fiyat hareketleri ortaya çıktı ve piyasada başlayan toparlanmalar ile birlikte yatırımcılar da nefes aldı. Bitcoin (BTC) öncülüğünde başlayan yukarı yönlü hareketlerde Ethereum (ETH) ve Binance Coin (BNB) gibi piyasa değeri yüksek altcoinlerde de ciddi oranlarda yükselişlerin gelmesi, altcoinler genelinde bu yükselişleri hızlandırdı. Ancak ünlü analist Kaleo, bu noktada bambaşka bir altcoine dikkat çekti ve Ethereum tabanlı bu altcoinin hem Bitcoin’den hem de Binance Coin’den daha iyi bir performans ortaya koyabileceğini savundu.

“YUKARI YÖNLÜ HAREKET ETMESİ GEREKİYOR”

Yukari Yonlu Hareket Etmesi Gerekiyor

Twitter’da 535 binden fazla takipçisi bulunan ünlü kripto para analisti ve trader Kaleo, yine dikkat çeken paylaşımlarıyla gündeme geldi. Ünlü analist, Ethereum ölçeklendirme çözümü projesi olan Polygon’un (MATIC) Bitcoin karşısında bir kırılım hazırlığında olabileceğini ifade etti ve varlığın “yukarı yönlü hareket etmesi gerektiğini” iddia etti.

“ATH KEŞFİNE DOĞRU BİR HAREKET”

Ünlü analist konuya ilişkin paylaşımında, “MATIC hala biraz yukarı yönde hareket etmesi gereken bir altcoin. Bitcoin işlem çiftine bakarak ve yakınlaştırarak başlayalım. Mevcut yapı, 2021’in Mayıs ayına kadar uzanan ve daha yüksek bir ayağa hazır görünen bir HTF (Yüksek Zaman Dilimi) bayrak” sözlerini dile getirdi.

Ünlü analist Kaleo, şu anda MATIC’in çıkış yapmadan önce Bitcoin karşısında hafif bir geri çekilme yaşayabileceğini belirtti ve “ATH fiyat keşfine doğru bir hareket olası görünüyor” dedi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.