HaberlerAltcoin Haberleri

Bu 3 altcoinde zarardayken, bu 6 coin’de kârdasınız!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bu 3 altcoinde zarardayken, bu 6 coin’de kârdasınız! Cardano, Sushiswap ve Uniswap yatırımcıları en çok kaybedenler arasında çünkü çoğu büyük altcoin projesi ATH’nin %50’sinden fazlasını kaybetti. Bu 9 coin’in kar ve zarar oranıdır…

Bu altcoin yatırımcıları şu anda zararda

Bu 3 Altcoinde Zarardayken, Bu 6 Coin'De Kârdasınız!
Bu 3 Altcoinde Zarardayken, Bu 6 Coin’De Kârdasınız!

Çoğu kripto para yatırımcısının tepetaklak olduğu yadsınamaz çünkü kripto para piyasasının değeri son zamanlarda 3 trilyon ABD dolarının üzerine çıktı ve şimdi 2 trilyon ABD dolarını aştı. Bu, birçok kripto para birimini tutan adreslerin en çok etkilendiği piyasada zincirleme bir reaksiyona sahip gibi görünüyor. IntoTheBlock verilerine göre Cardano, Sushiswap ve Uniswap sahipleri dezavantajlı durumda. Şu anda Cardano’yu tutan adreslerin %70’inden fazlası kayboldu. Sahipleri para kaybeden diğer tanınmış kripto para birimleri arasında Sushiswap’ın %80’inden fazlası ve Uniswap’ın %71’i bulunmaktadır. Devam etmeden önce, aşağıdaki kar ve zarar oranına bir göz atın.

BTC, ETH, DOGE ve SHIB sahipleri gülümsüyor

ADA, SUSHI ve UNI sahipleri hala kayıplarından ve mevcut kripto piyasasının düşüş eğiliminden muzdaripken, Bitcoin, Ethereum, iki popüler meme parası Dogecoin ve Shiba Inu ve Polygon’s Matic ve Algorand holding Kişi kar ediyor. IntoTheBlock verilerine göre Bitcoin tutan adreslerin %78’i şu anda kârlı. Ethereum için sahiplerinin %86’sı kârlıdır, iki meme parası Shiba Inu ve Dogecoin ise sırasıyla sahiplerinin %56’sına ve %55’ine sahiptir. MATIC sahiplerinin %83’ü kârlıdır ve Algorand sahiplerinin %77’si kârlıdır. İlginç bir şekilde, bu kârlı madeni paraların birçoğu son zamanlarda yeni zirvelere yükseldi, ancak o zamandan beri daha geniş kripto para birimi piyasası kapsamlı ayarlamalarla karşı karşıya olduğu için ivme kaybettiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.