Altcoin HaberleriBorsa HaberleriHaberler

Bu Altcoin, Binance Listelemesiyle Birlikte Uçuşa Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimlerinin, güvenilir kripto borsalarında listelenme duyuruları kripto para fiyatını çok fazla etkiliyor. Bilindiği gibi listeleme haberleriyle başlayan fiyat artışları, borsa listelemeleriyle adeta uçuşa geçiyor.Bu liselemelere örnek verecek olursak; Binance’in son listeleme duyurusu ile bu  altcoin fiyatı uçuşa geçti.

Bonfida (FIDA), Binance Liselemesiyle Fırladı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance bugün yayınladığı bir açıklama ile yeni bir kripto para birimini listeleyeceğini duyurdu. Borsadan gelen açıklamaya bakılırsa Binance Bonfida’yı (FIDA) bugün 15.00’da alım satım işlemlerine açacak.

Binance’in bu duyurusu Bonfida (FIDA) fiyatında sert bir artışa niçin oldu. FIDA, Binance’in listeleme duyurusunun arkasından %10’un üstünde artış yaşadı ve 5.80 dolar seviyesinden 6.64 dolara kadar terfi etti.

Bonfida (Fida), Binance Liselemesiyle Fırladı!
Bonfida (Fida), Binance Liselemesiyle Fırladı!

Popüler borsadan meydana getirilen listeleme duyurusu ise şu şekilde;

“Binance, Bonfida’yı (FIDA) listeleyecek ve 2021-09-30 tarihinde (UTC) FIDA/BTC, FIDA/BNB, FIDA/BUSD ve FIDA/USDT işlem çiftleri için alım satımı açacak. Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak FIDA yatırmaya başlayabilir. FIDA için para çekme işlemleri 2021-10-01 tarihinde 09.00’da açılacaktır.
Not: Para çekme açık süresi, kullananların referansı için tahmini bir süredir. Kullanıcılar para çekme sayfasında gerçek durumu görebilirler.”

Bonfida Token (FIDA) Nedir?

Bonfida, Solana üzerine kurulmuş bir ekosistemdir ve zincir üstünde devamlı takas okunabilir Solana adreslerinin açık artırmaya çıkarılması ve işlem görmesi için Solana isim hizmeti ve kullananların alım satım stratejilerini otomatikleştirmesine ve Serum DEX’te kopya alım satımı yapmasına müsaade eden Bonfida Botları da dahil olmak üzere ürünlerden oluşur.

FIDA token’ı, tüm ürünler ve ücretlerinin FIDA belirtecine değer katmış olduğu Bonfida platformunun yerel varlığıdır. FIDA ek olarak ücret indirimleri, bahis ödülleri ve yönetişim için de kullanılır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.