Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriHaberlerMetaverse Haberleri

Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) Son Durum!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) Son Durum! Ana kripto para birimi Bitcoin (BTC), hafta boyunca birçok kez 48.000 dolar fiyat seviyelerine ulaşmasına rağmen, en son fiyat hareketlerinden sonra 47.000 dolardan işlem görmeye başladı. Kripto para sektörü, Bitcoin’in son haftalarda değer kazanmasıyla birlikte önemli bir yukarı doğru ivme kazandı. Hafta boyunca, piyasadaki kripto para birimlerinin çoğu değerde önemli artışlar görmeye başladı. CoinGecko verilerine göre, kripto para birimlerinin tüm piyasa değeri 2,26 trilyon dolara ulaştı.

Decentraland (MANA)

Decentraland (Mana) Ve The Sandbox (Sand) Son Durum!
Decentraland (Mana) Ve The Sandbox (Sand) Son Durum!

Bitcoin’in 48.000 dolar fiyat seviyelerine yaklaşması ve kripto para piyasasının Mart ayında birçok kez 2.25 dolar’lık desteği test ettikten sonra yukarı yönlü ivme kazanmasıyla, Decentraland’ın yerel kripto para birimi MANA, yörüngesini tekrar yukarı kaydırdı. CoinMarketCap istatistiklerine göre, MANA 2.78 dolardan işlem görmeye başladı, haftalık zaman ölçeğinde kabaca %10 kazanç sağladı ve 2.85 dolar direncine ulaştı.

 

The Sandbox (SAND)

The Sandbox Sand Coin Turk Com

Son 1 aylık zaman diliminde 2,70 dolarlık sağlam destek seviyelerine düştüğü için kaydetmeye başladığı fiyat hareketleriyle birlikte Ethereum tabanlı sanal gerçeklik platformu The Sandbox’ın yerli kripto para birimi SAND, yükseliş ivmesi geliştirdi. . SAND, önceki yükselen hareketlerin ardından 3.40 dolar bariyer seviyelerini aşarak haftalık bir zaman diliminde 3.70 dolar fiyat seviyelerinde işlem görmeye başladı. SAND, pazarın artan yörüngesine ek olarak, büyük bir yatırım bankası ve finansal hizmetler kuruluşu olan HSBC’nin The Sandbox ile ortaklığından ve platformdan sanal arazi satın alma işleminden yararlandı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.