Altcoin Haberleri

Bu Altcoin’e Para Akmaya Devam Ediyor! ‘‘Parabolik Ralli Yaşanabilir’’

Kurumsal sermaye akışı devam ederken analistler kripto paralarda ralli yaşanabileceğini dile getiriyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin ise bu konu hakkında Ethereum’un rakiplerine göre merkezi bir yere sahip olmadığını açıkladı.

Kripto para analisti Benjamin Cowen; altcoinlerde yaşanan yatay hareketlenmenin sona erdiğini ve Ethereum’un fiyatında da kırılma yaşanacağını öngördü. 

Altcoin Projesine Kurumsal Para Yağdı! 

Ünlü analist Benjamin Cowen,  Ethereum’un (ETH) grafiklerini inceleyerek fiyat değerlendirmesi gerçekleştirdi.

Altcoinlerde yaşanacak olan bir rallinin yaşanacağını dile getirdi. Analist Cowen; Ethereum’un (ETH) yatay gidişatı kırdığını söylerken fiyatının 7.000-8.000 dolar seviyesine çıkabileceğini belirtti. 

Cowen bu konu hakkında;

Diyelim ki bu düşüş trendinden yaza kadar çıkarsak ve önceki tüm zamanların en yüksek seviyelerine geri dönersek ve ardından Ethereum patlar ve daha yüksek trendlere başlarsak, belki 7.000-8.000 dolar seviyesine çıkarız. Ve sonra yarım yıl boyunca yatay gitmemiz gerekiyor.’’

Geçen hafta yaşanan düşüş trendinden kurtulan ETH fiyatının 3 bin dolar bandını geçmesi üzerine %10 kazanç kaçınılmaz oldu. Kripto para analistleri ve traderler ise Ethereum’un 3.600 dolar civarına çıkabileceğini dile getirdi.

Aşağı yönlü bir düşüş olması durumunda ise kısa süreli düşüş ve düzeltmenin ardından tekrar yükselişin yaşanabileceği düşünülüyor.  İlerleyen günlerde analistlerin coinlerin durumu ve BTC’nin yükselişi hakkında yeni analizler gerçekleştirmesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.