Altcoin HaberleriHaberler

Bu Ay Bitmeden Yatırım Yapılabilecek 5 Altcoin!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İçinde bulunduğumuz ay bitmeden yatırımcıların değerlendirebilecekleri ve analistlerin gözle görülür artış beklediği dört kripto para birimi.

Kripto para birimleri Ağustos ayında oldukça iyi performansa imza attılar. Uzmanlar ve analistlere piyasadaki bu artış ivmesinin bir süre daha devam edeceği düşünülüyor. Elde edilen veriler Ağustos ayı bitmeden alım yapılabilecek 5  kripto para birimi bulunduğunu ortaya koyuyor. Gelin bu altcoinlere birlikte bakalım.

Avalanche ve SuperRare

Elde edilen verilere nazaran Avalanche (AVAX) şu anda tüm büyük kripto para birimlerinden daha iyi performans gösteriyor. Son 1 hafta içinde %120 kıymet kazanan AVAX’ın son 1 ay içinde %310 ve yılbaşından bu yana yüzde 1.200 artış yakaladığı görülüyor.

AVAX’ın üstün dereceli seviyesi olan 59 doların derhal altında 50 dolar bandında işlem görüyor olması ise yeni rekorların gelebileceği beklentilerinin artmasını sağlıyor. Buna ek olarak bugün görülen kırmızı tablolarda dahi AVAX’ın yeşilde kalması ve arzının durağan(durgun) olması artış beklentilerini yükseltiyor.

AVAX’ın yanı sıra SuperRare de (RARE) düşüş yaşanmış olan bugünde %13’lük artış kaydeden bir kripto para olarak karşımıza çıkıyor. Son 1 hafta içinde averaj olarak %70 artış kaydeden RARE yazının kaleme alındığı an itibari ile 2,12 dolardan işlem görüyor. Ayrıca RARE tüm zamanlar rekorunu da bugün kırarak 2,42 dolara kadar terfi etti.

Bu noktada NFT platformu SuperRare’in RARE token’ının yalnız 3 gün ön piyasaya sürdüğünü belirtmek gerekiyor. Dolayısıyla analistler yeni olan bu kripto para biriminde artışın devam etmesini bekliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 2021’in En İyi 4 AltCoin Analizi

My Neighbor, Alice ve Polygon

My Neighbor Alice (ALICE) son zamanlarda fiyat performansı ile adından sıkça söz ettiriyor. Son 1 hafta içinde %40’lık artış performansı yakalayan ALICE yazının yayına hazırlandığı sırada 16,7 dolar bandında işlem görüyor. Bu noktada ALICE’in üstün dereceli seviyesinin 42,5 dolar bulunduğunu belirtmek gerekiyor.

Analistler gerçek bir kullanım durumuna haiz olduğundan bu yıl içinde ALICE fiyatında yukarı yönlü hamlelerin görülmesinin ihtimali yüksek görülüyor.

Son olarak Ağustos bitmeden değerlendirilebilecek kripto para birimleri içinde Polygon (MATIC) bulunuyor. MATIC, geçtiğimiz yıl süresince en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri oldu. Bu nedenle de yaşanmış olan son düşüşten güçlü bir halde geri dönme şansı olduğu düşünülüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.