Haberler

Abu Dabi Global Market’ten Binance’a Onay!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Abu Dabi global market’ten binance’a onay. Birleşik Arap Emirlikleri, Binance’e İlkesel Onay vererek kripto para birimi merkezi olma yolunda bir adım daha attı.

Dubai’de kısıtlı bir kripto varlık lisansı aldıktan sonra Binance, Abu Dhabi Global Market’in Finansal Hizmetler Yetkisinden Temel Onay aldı.

Binance, yeni lisansla yasal sınırlar içinde bir kripto para birimi komisyoncusu-satıcısı olarak çalışabilecek.

2018’de BAE başkentinin Uluslararası Finans Merkezi olan ADGM, “dünyanın ilk eksiksiz ve sofistike sanal varlık düzenleme çerçevesini” açıkladı. Bu, ülkenin bir bitcoin merkezi olma hedefine doğru bir adımdır.

Binance’e geçen Mart ayında Dubai’de belirli gereksinimlere tabi olarak bir kripto para birimi değişimi olarak faaliyet göstermesi için kısıtlı bir lisans verildi. Benzer lisanslar CryptoCom ve FTX tarafından da alındı.

Abu Dabi Global Market CEO’su Dhaher bin Dhaher, Binance’in onayından “memnun” olduğunu ve şirketi Abu Dabi’deki varlığını artırmada desteklemeye “istekli” olduğunu söyledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.