Altcoin Haberleri

Bu DeFi Altcoin Saldırıya Uğradı: Fiyat Düştü!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bu DeFi altcoin saldırıya uğradı: Fiyat düştü! Phantom Opera’ya dayanan Grim Finance, saldırıya uğradığını ve 30 milyon ABD dolarından fazla kaybettiğini açıkladı. Rapora göre bilgisayar korsanları, BeforeDeposit() adlı bir işlevi kullanarak DeFi altcoin projesinin akıllı sözleşmesinden milyonlarca dolar kaçırdı. Ekip, daha fazla saldırıyı önlemek için tüm kasaların dondurulduğunu bildirdi.

DeFi altcoin projesi hacklendi! 30 milyon ABD doları kaybetti

Bilgisayar korsanları, geçen yıl bazı kripto para borsalarını bozarak kripto para biriminden milyarlarca dolar kazandı. En son kurban Grim Finance, saldırganın, birden fazla cüzdanda 30 milyon dolardan fazla varlığı dağıtmak için BeforeDeposit() akıllı sözleşme işlevini kullandığını bildirdi. Saldırının ardından acımasız finans ekibi hemen ayrıntılı bir otopsi raporu yayınladı. Tweet dizisini aşağıda bulabilirsiniz.

Merhaba Grim Topluluğu, Platformumuzun bugün yaklaşık 6 saat önce harici bir saldırgan tarafından istismar edildiğini size yürekten bildiriyoruz. Saldırganların adresi burada 30 milyon doları aşan hırsızlıkla tespit edildi.

Ekip, daha fazla saldırıyı önlemek için tüm kasaları dondurdu ve “kullanıcıların paralarını çekmeleri nedeniyle askıya alınmayacağını” belirtti. Ancak asıl endişe verici olan kasa sözleşmesidir. Bu nedenle, tüm kasalar ve yatırılan fonlar risk altındadır. Saldırgan hakkında bir uyarı oluşturmak ve adresi vurgulamak için ekip, Circle (USDC), DAI ve AnySwap ile iletişime geçtiğini ve saldırganın adresinden haberdar edildiğini paylaştı.

Grim Finance (REAPER) fiyatları düştü!

30 milyon dolarlık saldırının ardından Grim Finance’in (REAPER) fiyatı son 24 saatte %70,57 düştü. Yazma sırasında, REAPER 0.01266 dolardan işlem görüyor. Ekip, gelecekteki fonların riske girmesini önlemek için tüm kasaların askıya alındığını ve yatırımcıların derhal fonlarını geri çekmesi gerektiğini söyledi.

Bu Defi Altcoin Saldırıya Uğradı: Fiyat Düştü!
Bu Defi Altcoin Saldırıya Uğradı: Fiyat Düştü!

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.