Altcoin HaberleriHaberler

Cardano (ADA) kurucusu Sinyali Verdi! ADA ve Sol İşbirliği Yapabilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, bu kripto para projesi ile ilgili ortaklık sinyalleri verdi. Fiyatlar oldukça fazla yükselebilir.

Ağustos ayının sona ermesi ile birlikte kripto para birimlerindeki artış beklentileri arttı. Buna ek olarak Ağustos ayında da bazı kripto para birimlerinde gözle görülür artışlar yaşandığı ifade edilebilir. Bu kripto para birimleri içinde ise en oldukça dikkat çeken Cardano (ADA) ve Solana (SOL) oldu. Ada %114 getiri kaydederken SOL aynı zaman diliminde %174 şeklinde bir artış yaşadı.

Solana’nın Başarıları

ADA’nın kaydettiği bu yükseliş Cardano kurucusu Charles Hoskinson’ın da dikkatini çekti. Yakın tarihte yapılan bir AMA esnasında Cardano kurucusu Solana hakkında oldukça daha oldukça şey öğrenmek istediğini dile getirdi. Ayrıca Hoskinson Solana ekibini de büyük bir artış yakaladıkları için de kkutlamayı ihmal etmedi.

Bunlara ek olarak bahsi geçen AMA esnasında Hoskinson Solana ekibinin kendisine ulaştığını ve proje hakkında birkaç bağlantı paylaştığını da dile getirdi. Konuyla ilgili açıklamalarında Hodkinson şunları söyledi:

“SOL’un oldukça fazla benimsendiğini ve oldukça fazla konuşulduğunu fark ettim. Kesinlikle piyasalarda iyi performans gösteriyor. Böyle bir şey olduğunda devamlı bir adım geriye gider ve bu adamlar kim diye sorarım ve hakikaten kim olduklarını merak ediyorum.” sözlerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Cardano (ADA) Nedir? Cardano Tarihsel Gelişimi

Cardano ve Solana

Bu açıklamaların peşinden Cardano  topluluğundaki pek oldukça kişi potansiyel bir entegrasyon ve hatta ortaklık olup olmayacağı mevzusunda merak içinde. Ancak Hoskinson’ın açıklamalarına göre bu ortaklık onun yapacağı bir çağrı durumunda bulunmuyor. Hoskinson, Cardano topluluğunun her karar alma adımının merkezinde bulunduğunu ve eğer topluluk isterse Solana ile bir ortaklık yapılabileceğini ifade ediyor.

Bunlara ek olarak SOL fiyat hareketinin önümüzdeki birkaç hafta içinde de yükseliş ivmesinde devam etmesi beklenebilir. Bu beklentiler karşılanırsa yakında daha oldukça kişi bahsi geçen ortaklık için çağrıda bulunmaya başlayabilir. Böyle bir çağrı ise yalnız Solana tarafındaki kurumsal gelişmeler tarafınca teşvik edilebilir.

Eğer bu şekilde bir ortaklık gerçekleşirse hem ADA fiyatı hem de SOL fiyatları yeni bir ralli başlatabilir ve fiyatlar oldukça daha yüksek seviyeleri görebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.