HaberlerAnalizEditörden Seçmeler

Cardano Akıllı Sözleşme Duyurusunu Yapmadan 2 Doları Aştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cardano (ADA) fiyatı son 3 ayın en yüksek seviyesine yükseldi. Bu yükselişle beraber piyasa değerine göre Ethereum’dan sonra kripto para piyasasının en büyük üçüncü kripto para birimi oldu.

Geçtiğimiz günlerde Cardano (ADA) fiyatı %13 değerlendi. Bugün ise Cardano fiyatı son 3 ayın en yüksek seviyesi olan 2 doları aştı.

13 Ağustos Coinmarketcap Verilerine Göre Cardano Ada 24 Saatlik Grafiği
13 Ağustos Coinmarketcap Verilerine Göre Cardano Ada 24 Saatlik Grafiği

13 Ağustos Coinmarketcap verilerine göre Cardano (ADA) 24 saatlik grafiğine göre Cardano fiyatı 2,04 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Coinmarketcap verilerine göre Cardano son bir haftada %40 üzerinde değer kazanarak kripto para piyasasında en çok kazandıran kripto para birimi konumuna geldi.

Son gerçekleşen yukarı yönlü hareketiyle, Cardano piyasa değerini 64 milyar dolara çıkarmayı başardı. Bu hareketiyle kripto para birimler arasındaki değerini %3 seviyelerine getirdi. Cardano’nun bu yükseliş hareketinden önce en büyük üçüncü kripto para birimi olan Tether’i geride bırakarak üçüncülük koltuğuna oturdu.

Cardano (ADA) fiyatı yazımızı yazdığımız sırada 2,05 dolar seviyesinden işlem görüyor. Cardano 24 saatlik işlem hacmi 6.617.514.645 dolar seviyesine ulaşmış durumda. Hızlı çıkışıyla Son 3 ayın en yüksek seviyesinde olan Cardano’nun, mayıs ayında olan tüm zamanların en yüksek seviyesi 2,45 dolar seviyesini görüp görmeyeceği ise önümüzdeki günler gösterecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Cardano Nedir? Cardano Tarihsel Gelişimi

Alanzo Hard Forku Yaklaşıyor!

Ethereum kurucu ortakları arasında yer alan Charles Hoskinson tarafından kurulan Cardano, akıllı sözleşme başlatıldıktan sonra geliştiricilerin merkeziyetsiz uygulamalar yapılmasına izin verecek bir proof-of-stake blockchain platformudur. Cardano, Alonzo hard forku ile birlikte akıllı sözleşme işlevselliğini ana ağda dağıtan bir yapıya dönüşecek.

Cardono Kurucusu Charles Hoskinson: Güncelleme Cardano zirvesinden önce gerçekleşecek.

Önceki günlerde Cardono Kurucusu Charles Hoskinson tarafından duyurulan güncelleme beraber Cardano, merkezi olmayan finans (DeFi) dünyasına adım attığını gösterecek. Aynı zamanda kullanıcıların akıllı sözleşmelerden faydalanarak aracı olamadan borç verme, borç alma ve ticaret yapmasını sağlayacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.