Altcoin HaberleriHaberlerTüm Haberler

Cardano Güncellemesi ve ADA Fiyat Beklentileri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cardano ağında 12 Eylül’de piyasaya sürülmesi beklenen Alonzo hard fork’unun ADA fiyatına olumlu bir etki getirmesi umut ediliyor.

Cardano (ADA) 20 Temmuz’da dip seviyeleri gördükten sonrasında yükselişe geçti ve ADA bu hamle ile ciddi performans sergiledi. Bu oldukca büyük performansın arkasında ise Cardano ağında gerçekleşen önemli geliştirmeler içeriyor.

Cardano Güncellemesi

Cardanoa, Alonzo hard fork’u ile akıllı sözleşme hususi durumunu platforma getiriyor. IOHK ekibi, son olarak düzenlenen Cardano 360 etkinliği esnasında toplulukla daha oldukça güncelleme paylaştı. Yapılan açıklamalarda Cardano’nun yöneticileri, kullananların Ethereum varlıklarını Cardano’nun kontrol ağına aktarmak için bir ERC-20 dönüştürücüsü başlatacağını duyurdu. IOHK Proje Yöneticisi Francisco Landino’nun açıklamalarına göre,  gelecek hafta kontrol ağında kullanıma sunulacak.

Bahsi geçen yeni dönüştürücünün ilk lansmanı Mayıs ayında yapılmış oldu. Landino, Ethereum ağını Cardano’ya bağlayan ve Ethereum tabanlı varlıkların geçişini kolaylaştıran bir köprü olarak tanımlanan yeni vasıta ile ilgili Landino şu sözleri kullandı:

Ethereum tabanlı token’ların kullanıcıları, geçiş aracı başlatıldığında Cardano’nun işlem kapasitesinden ve daha düşük ücretlerden yararlanabilecekler. ERC-20 dönüştürücü, kullananların blok zincirinde gelişmiş güvenlik, düşük maliyet ve birlikte çalışabilirlik deneyimi yaşamasını da elde edecektir.

Ayrıca kullanımı kolay ve mümkün olduğunca geniş çapta uygulanabilir bir “self servis vasıta” olacak. Buna ek olarak, SingularityNET’in  AGIX token’ı Cardano‘ya geçiş meydana getiren ilk ERC-20 token’ı olacak. Öte taraftan Alonzo hard fork’unun da 12 Eylül’de kullanıcılar ile buluşturulması planlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Cardano (ADA) Nedir? Cardano Tarihsel Gelişimi

Cardano Güncellemesinin ADA Fiyatına Etkileri

Bu duyuruların yapılması ADA fiyatının ciddi bir yükseliş yaşamasını sağladı. Son 1 ay içinde %122 artış yakalayan ADA yıl başından bu yana da %1.500’ün üstünde arttı. Yazının kaleme alındığı an itibari ile ADA, 2,84 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içinde sergilediği %10’luk artış performansı ile dikkat çekiyor.

Kaynak: Coin-Turk
Kaynak: Coin-Turk

Analistler Eylül ayında ADA’nın 3 doların üzerine çıkmasını ve dolayısıyla yeni bir rekora imza atmasını bekliyor. Yıl bitmeden ise piyasa kıymeti bakımından 3. en büyük kripto para biriminin 5 doları görmesi umut ediliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.