Altcoin HaberleriHaberler

Cardano Kurucusu Charles Hoskinson Yılın En Etkili Kripto İnsanı Seçildi!

Cardano'nun (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, bir Twitter anketinde yılın en etkili kripto para insanı unvanını kazandı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cardano’nun (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, bir Twitter anketinde yılın en etkili kripto para insanı unvanını kazandı.

Yakın geçmişte kripto para piyasası için zor bir yıl oldu. Geçride bırakacağımız bu yıl yıl sayıda iflas ve çöküş senaryosu yaşandı. Küresel ekonominin etkilerinin bir sonucu olarak zorlu bir ayı piyasası yaşandı. FTX’in iflası yılın en belirleyici olayı oldu, ancak şirketin eski CEO’su Sam Bankman-Fried da hukuksal süreçlerle geçen bir son dönem yaşadı. Bir Twitter anketinde yılın en etkili kripto kişisi seçildi. Ankette en yüksek desteği Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson aldı.

Charles Hoskinson Yılın En Etkili Kripto İnsanı Seçildi!

Twitter’da Whalechart adlı bir kullanıcı tarafından yürütülen bir ankette yılın en etkili kripto figürü seçildi. Ankete (SBF) Ethereum CEO’su Vitalik Buterin, Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Binance CEO’su Changpeng Zhao ve FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried katıldı.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yapılan anket büyük ilgi gördü. Charles Hoskinson anketi kazanmak için oyların% 36’sını aldı.

Bu anketin sonuçları birçok Twitter kullanıcısını şaşırttı. Çünkü Binance CEO’su CZ, oyların %34’ünü alarak ankette ikinci sırada yer aldı. Kullanıcılar önce CZ’nin seçilip seçilmeyeceğini görmek için izliyorlardı.

Ancak seçim sonuçlarının ardından CZ, Hoskinson’ı tebrik etti. CZ’nin dikkatini çeken Hoskinson, bunun zor bir karar olduğuna inandığını ve ankette CZ ile berabere kaldıklarını belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.