Analiz

Cardano, Solana Fiyat Analizi: ADA ve SOL Düşüşünü Sürdürecek Mİ?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin, yeni haftanın ilk gününde hızlı bir artış başlattı ve kısa bir süre 57.000 doların üstünde işlem görmeye başladı. Diğer taraftan, lider haricindeki birçok altcoin de düşüş yaşanmaya devam ediyor. İşte popüler altcoin’lerden Cardano (ADA) ve Solana’da (SOL) son durum.

Cardano (ADA) Fiyat Analizi

Popüler altcoin Cardano, diğer altcoin’ler gibi  yükseliş dalgasına ayak uyduramadı. Öyle ki  Cardano, 2.4 dolar seviyesindeki direnci kıramadı ve dolayısıyla 2,5 dolar seviyesi de kontrol edilmedi.

Azalan trend çizgisi de düşüş trendine katkıda bulunmuş oldu ve ADA fiyatının 2,1 dolara kadar geri çekilmesine neden oldu. İçeriğin kaleme alındığı sırada, boğalar fiyatı ayakta tutmak ve fiyatın 2 dolara gerilemesini önlemek için savaşırken ADA 2,11 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Ada-Usdt
Ada-Usdt

Satıcıların, MACD ve RSI’dan gelen düşüş sinyalleriyle desteklenen üstünlüğü bulunduğunu dikkatsizlik etmeyin. İlki averaj çizginin altına düşmüş olduğu için, oranlar ayıların lehine olacak. Dahası, RSI ayıların daha agresif hale geldiğini ve Cardano‘yu 2 dolara kadar çekmeyi başarabileceğini gösteriyor.

Solana (SOL) Fiyat Analizi

Bir diğer popüler altcoin olan Solana Eylül ayının en düşük seviyesi olan 115 dolardan 177 dolar seviyesine kadar toparlandı. Ancak Solana‘daki bu artış uzun sürmedi ve fiyat 140 dolara kadar tekrardan geri çekildi.

Öte taraftan Solana, 100 SMA ve %50 Fibonacci seviyesi tarafınca oluşturulan bir birleşme ile desteklenirken, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla 143 dolar seviyesinde işlem görüyor. Ancak alıcılar bu bölgeden pes ederse, SOL 120 dolara kadar düşebilir ve popüler altcoin burada yatırımcılar için daha çekici hale gelebilir.

 Solusdt
Solusdt

Ek olarak 12 saatlik grafiğe bakıldığında tüm gün içi teknik göstergelerin düşüş eğiliminde bulunduğunu görülüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.