HaberlerAltcoin Haberleri

Cardano Vasil Hard Fork’a Geçişte Yolu Yarıladı!

Cardano, geciktiği için eleştirilen Vasil hard fork yükseltmesinin yarısına geldi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cardano Vasil Hard Fork’a geçişte yolu yarıladı. Cardano, geciktiği için eleştirilen Vasil hard fork yükseltmesinin yarısına geldi.

Vasil hard fork güncellemesinin gecikmesi, son günlerde Cardano topluluğundan eleştiri aldı. Aksine, Cardano CEO’su Charles Hoskinson, testin son aşamalarında olduğunu ve müşteriler için daha fazla gecikme beklemediğini iddia etti. Cardano, süreci hızlandırarak Vasil Hard Fork’a yönelik hazırlıklarını ilerletti.

Cardano Vasil Hard Fork Geçişte Yolu Yarıladı!

Cardano, Vasil Hard Fork’a Geçişi Hızlandırıyor

Tamamen test edilmiş versiyon, planlanan Vasil hard fork yükseltmesi için Cardano tarafından seçildi. PoolTool’dan alınan veriler, hisse havuzu operatörlerinin (SPO’lar) düğümlerinin %46’sının geçen hafta kullanıma sunulan en son sürüm olan 1.35.3’e güncellendiğini gösteriyor.

Charles Hoskinson kısa süre önce yatırımcılara, güncellemeyi canlı bir akışta tartışırken Vasil yükseltmesiyle ilgili herhangi bir kalite sorunu olmadığını garanti etti. Hoskinson, sosyal medyada karmaşık teknik konularda konuşmaktan kaçınılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Vasil yükseltmesinin başlangıçta ana ağda Haziran ayı başlarında başlatılması planlanmıştı, ancak teknik sorunlar birden fazla gecikmeye neden oldu. Cardano için ölçeklendirme yeteneklerinin iddialı yükseltme ile önemli ölçüde geliştirilmesi bekleniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.