Altcoin HaberleriHaberler

Cardano’dan Rekorlara Doymuyor! ADA 2.65 Dolarlık Yeni Rekora İmza Attı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son günlerde ismini sıkça duyduğumuz kripto para birimi Cardano (ADA), bugün de yeni bir rekora imza attı. Cardano (ADA), sabah saatlerinde başlattığı yukarı yönlü artışla 2.60 dolar seviyesini geçti.

Cardano’dan Yeni Rekor!

Kripto para piyasasında inanılmaz performans sergileyerek son günleree damga vuran Cardano, 2,60 doların üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Lider kripto birimi Bitcoin, 49.000 dolar seviyesinin altında ani bir geri çekilmenin peşinden tekrardan yükselişe geçti ve bu yükselişiyle beraber tekrardan 49.000 doların üzerine çıktı.  Bitcoin’deki bu yukarı yönlü hareket, Cardano’yu (ADA) da etkilemiş görünüyor. Öyle ki Cardano’da olan bu fiyat artışı tüm zamanların en yüksek seviyesinin tekrardan belirlemesiyle sonuçlandı. Popüler kripto para birimi Cardano 2,65 dolarlık üstün dereceli bir performans gösterdi.

Cardano birkaç gün önce 2.50 dolar seviyesine ulaşarak bu seviyeden önceki en yüksek seviyesini belirlemişti. Bir süre bu aralıkta destek oluşturan Cardano bugün ki artışıyla birlikte ATH‘sini 2.60 dolar olarak güncelledi.

Bilindiği gibi Cardano 20 Temmuz’da bir fiyat düzeltmesi yaparak 1 doların altına gerilemişti. O tarihten bu yana Cardano %150.2nin üzerinde artış gösterdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Cardano (ADA) Nedir? Cardano Tarihsel Gelişimi

Diğer Kripto Para Birimlerinde Durum Ne?

Geçtiğimiz gün öteki popüler kripto para birimleri de tesiri altına alan kazançlarla günlük kapanış yapmış oldu. Ethereum uzun bir süreden sonrasında tekrardan 3.300 doları aştı, sadece fiyat tekrardan geri çekildi ve şu anda bu seviyenin altında işlem görmeye devam ediyor.

Öte taraftan 460 doların üstünde yükselerek son üç ayın en yüksek seviyesine ulaşan Binance Coin’de benzer şekilde küçük bir düşüş yaşadı ve 455 dolara kadar geriledi. Diğer kripto para birimlerinin günlük hareketlerine bakıldığında fiyat düzeltmeleri görebiliyoruz.

Ripple (%-1)
Dogecoin (%-2.5)
Polkadot (%-3)
Chainlink (-%2)
Uniswap (%-2)
Bitcoin Cash (%-1)

Solana (SOL) ise dün itibarıyla yeni bir ATH kaydettikten sonrasında 5%’lik bir düşüş yaşadı.

Cardano (Ada) Son Durum
Cardano (Ada) Son Durum

Cardano (ADA) Son Durum

Piyasa değeri bakımından üçüncü büyük kripto para birimi olan Cardano (ADA), yazının kaleme alındığı an itibarıyla 2.61 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor.

Popüler kripto para birimi ADA son 24 saatte %5 artış yaşamasına karşın, tüm zamanların en yüksek seviyesinin %2 altında hareket ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.