Altcoin Haberleri

Cardano’nun kurucusu Hoskinson paylaştı, o altcoin uçuşa geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında Ethereum’un (ETH) en büyük rakiplerinden biri olarak gösterilen, Cardano’nun kurucusu olan ve aynı zamanda Ethereum’un da kurucu ekibi arasında yer almış olan Charles Hoskinson, son 7 gün içinde çeşitli sosyal ağlarda en yüksek etkileşimi almayı başaran Cardano ağı üzerine kurulu en iyi altcoin projelerinin listesini paylaştı. Aynı zamanda ADA’nın arkasındaki geliştirici şirket olan IOHK’un da CEO’su olan Hoskinson’un paylaşımıyla birlikte bir altcoin sert yükseldi.

CARDANO AĞINA İNŞA EDİLEN POPÜLER KRİPTO PROJELERİ

Cardano Agina Insa Edilen Populer Kripto Projeleri

Hoskinson, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, son 1 haftalık süreçte sosyal ağlarda en fazla etkileşimi elde eden Cardano ağı üzerinde kurulu en iyi altcoin projelerinin listesini paylaştı. Hoskinson’un paylaşımıyla birlikte köpek temalı bir kripto para projesi olan Hosku Token (HOSKY), ciddi bir değer artışı yaşadı. Geride bıraktığımız haftada Cardano Blockchain üzerine inşa edilen kripto paralardan yüksek etkileşim alan HOSKY, bu süreçte 8 bin 400 etkileşim ile dikkati çekti. Listede HOSKY’yi, 2 bin 700 etkileşim alan Unbothered Wolves takip etti.

HOSKINSON’UN PAYLAŞIMIYLA HOSKY UÇTU

CoinMarketCap verilerine göre HOSKY, 24 saatte elde ettiği değer artışlarıyla fiyatında %17’den fazla artış yaşadı. Gelen yükselişlerin ardından 0,000000018 dolar seviyesinde işlem görmeye başlayan HOSKY, son derece küçük, 1,1 milyon dolarlık piyasa değeri ile en büyük kripto paralar listesinde 5.540’ıncı sırada yer alıyor. HOSKY, 13 Şubat 2022’de gördüğü ATH seviyesinden %87 geride fiyatlanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.