Ethereum Haberleri

Cardano’nun kurucusundan Ethereum dönemi açıklamaları: Kimseden nefret etmemize gerek yok

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cardano’nun (ADA) ve ADA’nın arkasındaki geliştirici şirket olan Input Output Global Inc’in kurucusu Charles Hoskinson, bir kez daha Cardano’nun başarısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yakın zamanda Cardano ağında tamamlanan Vasil Hard Forku ile dikkatleri üzerine çeken Hoskinson, Ethereum Vakfı’nın Cardano’ya karşı tutumunu değerlendirdi. Daha önce Cardano hakkında iddialı açıklamalarda bulunarak birçok kez gündeme gelen Hoskinson, yine odağına Cardano’nun başarısını aldı.

“SADECE GERÇEK HAYAT PROBLEMLERİNİ ÇÖZMEDE İYİ OLMALIYIZ”

Cardano Hoskinson

Cardano ile ilgili çalışmalar yürüten, Cardano’nun geliştirici şirketi IOG’un kurucusu Charles Hoskinson, “Sürpriz AMA (Bana Her Şeyi Sor)” etkinliğinde kendisine gelen soruları yanıtladı. Hoskinson’a söz konusu etkinlikte, 2014 yılında Ethereum’da (ETH) geçirdiği 6 aylık zaman dilimiyle ilgili soru soruldu. Konuya ilişkin olarak Twitter’dan paylaşımlarda bulunarak yanıt veren Hoskinson, “Sadece gerçek hayat problemlerini çözme konusunda iyi olmamız gerekiyor ve bu Cardano topluluğumuzun odak noktası oldu. Onlarla gurur duyuyorum ve hepimizin ne kadar ilerleme kaydettiğini görmek olağanüstü” sözlerini dile getirdi.

“KİMSEDEN NEFRET ETMEMİZE GEREK YOK”

Charles Hoskinson, konuya ilişkin açıklamasının devamında ise “Her HFC etkinliğinde Cardano, dünya sistemleri için daha iyi bir şey olma potansiyelini sunmaya devam ediyor. Topluluk büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Gelecek yıl yönetişim ve kullanıcı deneyimine şimdiye kadarki en büyük katkılarımızı yapacağız. Bunun için kimseden nefret etmemize ya da garip, komplocu düşünce geliştirmemize gerek yok. Gerçek şu ki Cardano’nun başarılı olması için kripto para birimine ihtiyacı yok. Kitlesel benimseme henüz gerçekleşmedi ve milyarlarca kişiye ulaşabiliriz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.