HaberlerAltcoin Haberleri

Cardano’nun üçlü tabanı oluştu! Bu seviyeler bekleniyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cardano’nun üçlü tabanı oluştu! Bu seviyeler bekleniyor. Analist Yashu Gola, kripto para piyasasının yükseliş modelindeki tek hatanın hala Fed’in kademeli hızlandırma planı olduğunu söyledi. Aynı zamanda, Cardano (ADA), klasik bir yukarı dönüş paterni oluşturduğu için önümüzdeki birkaç gün içinde yaklaşık %30 oranında artabilir. İşte detaylar…

Net Cardano rallisi devam ediyor

Cardano'Nun Üçlü Tabanı Oluştu! Bu Seviyeler Bekleniyor
Cardano’Nun Üçlü Tabanı Oluştu! Bu Seviyeler Bekleniyor

Üçlü dip” olarak adlandırılan durum genellikle bir düşüş trendinin sonunda ortaya çıkar ve kabaca aynı seviyenin üzerinde olan ardışık üç dipten oluşur. Mükemmel koşullarda, alıcıların piyasaya dönüşü, ADA’nın önceki iki toparlanma seviyesini birleştiren sözde “boyun çizgisine” keskin bir şekilde geri dönmesine neden olacaktır. Hareket devam eder ve tekrar kırılırsa, bu sefer fiyat, desenin alt çizgisi ile boyun çizgisi arasındaki mesafeyi artırabilir. Hareket devam eder ve tekrar kırılırsa, bu sefer fiyat, desenin alt çizgisi ile boyun çizgisi arasındaki mesafeyi artırabilir. Şimdiye kadar, ADA fiyatı, aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi üçüncü dip seviyesini oluşturduktan ve üçlü dibi yarıya indirdikten sonra toparlandı.

ADA fiyat dönüş noktasına işlem hacmindeki artış eşlik ediyor ve bu da toparlanmanın yeterli alıcı tarafından desteklendiğini gösteriyor. Bu nedenle, ADA en azından 1,40 dolara doğru toparlanmaya devam ediyor gibi görünüyor. Ayrıca, üçlü dip senaryosuna göre fiyat kesin olarak boyun çizgisinin üzerine çıkarsa, fiyat 1.63$’a ulaşana kadar yükselmeye devam edecek.

Birikim bölgesi

ADA’nın çok aylı satışı, günlük RSI’sini (momentum göstergesi) aşırı satım bölgesine itti. Buna ek olarak, ADA’nın fiyatındaki düşüş, aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi, onu görünüşte güvenilir bir “birikim bölgesine” sürükledi.

Cardano fiyatı risk altında

Kripto para piyasasının gündemi, Fed’in Salı günü başlayacak iki günlük politika toplantısı. Toplantıda, ABD Merkez Bankası, Mart 2020’den bu yana kripto para birimleri ve borsadaki toparlanmanın ana katalizörlerinden biri olan 120 milyar dolarlık aylık varlık satın alma planını azaltmayı hızlandırmaya karar verecek. Fed yetkilileri politika toplantılarına başlarken, ADA olası bir fiyat toparlanması için haftalık destek olarak zamanı 1,18 doların üzerinde tuttu.

ADA 1,18 doların altında kalırsa, bir sonraki Fibonacci destek seviyesi 0,674 dolara yakın, yaklaşık %42 düşüşle 0,786 Fibonacci çizgisine yakın olabilir. Ancak ADA, Şubat ve Temmuz 2021 arasındaki çoklu toparlanmaya benzer şekilde, erken bir yukarı geri çekilme için psikolojik destek olarak 1 USD’yi test edebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.