HaberlerTüm Haberler

Celsius, Earn Varlıklarını Denetim Altına Alıyor!

ABD mahkemesi, Earn ürününün kripto varlıklarının Celsius'a ait olması gerektiğini açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD mahkemesi, Earn ürününün kripto varlıklarının Celsius’a ait olması gerektiğini açıkladı.

Bu eylem, kripto para birimi platformlarının kullanıcılarının, belirli hizmetleri veya malları kullanmaları durumunda varlıklarına fiilen sahip olmadıklarını gösteriyor.

Bir mahkeme kararında, New York’un ABD iflas mahkemesinin Güney Bölgesi’nden Yargıç Martin Glenn, Kazan programına yatırılan tüm kripto para varlıklarının kontrolünü ele geçirdiğinin Celsius’un hizmet şartlarından anlaşıldığını belirtti.

Celsius, Earn Varlıklarını Denetim Altına Alıyor!

Mahkeme açıklamasında şu sözlere yer verildi:

Mahkeme, Celsius’un açık Kullanım Koşullarına dayanarak ve her türlü saklı savunmaya tabi olarak, kripto para varlıklarının (stablecoin’ler dahil) Earn Hesaplarına yatırıldığında, kripto para varlıklarının Celsius’un mülkü haline geldiği sonucuna varmıştır

Temmuz 2022 itibariyle, Celsius, Earn ürününde yaklaşık 4,2 milyar dolar değerinde farklı kripto para birimlerine sahipti ve bunun 23 milyon doları stablecoin’lerdi.

Glenn ayrıca, devlet yetkililerinin ve ABD Mütevelli Ofisinin direnişine rağmen, Celsius’un yaklaşık 18 milyon dolar değerindeki stablecoin’in satışını onaylamak için sağlam bir iş gerekçesi olduğunu belirtti. Bu istikrarlı paraların satışından elde edilen kazançlar, Celsius tarafından önümüzdeki birkaç ay boyunca idari maliyetleri ödemek için kullanılacaktı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.