Haberler

Celsius, Kanada Emeklilik Fonuna 150 Milyon Dolarlık Zarar Verdi!

Kanada'daki en büyük emeklilik fonu yöneticilerinden biri olan CDPQ, yakın zamanda iflas eden kripto para kredisi şirketi Celsius Network'e yaptığı 150 milyon dolarlık yatırımını geri çekti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Celsius, Kanada Emeklilik Fonuna 150 Milyon Dolarlık zarar verdi. Kanada’daki en büyük emeklilik fonu yöneticilerinden biri olan CDPQ, yakın zamanda iflas eden kripto para kredisi şirketi Celsius Network’e yaptığı 150 milyon dolarlık yatırımını geri çekti.

Kısa süre önce iflas başvurusunda bulunan Celsius, bir yandan ıslanırken bir yandan da başının üzerinde asılı duran uğursuz bulutlardan kaçmaya çalışıyor. Caisse de dépôt et place du Québec (CDPQ) tarafından Celsius’a yapılan 150 milyon dolarlık yatırım geri çekildi.

Kanada Emeklilik Fonu’nun Zararı Celsius Yatırımıyla Arttı

Celsius için işlerin iyi gitmediği gerçeği zaten yaygın olarak biliniyor. Ancak yılın ilk yarısında zarar bildiren CDPQ, zarar oranındaki artış nedeniyle tehlikede.

açıklamasında CDPQ, yılın ilk yarısında şirketin 26 milyar dolar zarar veya %-7,9 getiri bildirdiğini belirtti. Bu miktar, Celcius yatırımının iptali sonucunda 150 milyon dolar daha arttı.

CDPQ CEO’su Charles Edmond, Celsius’a yapılan 150 milyon dolarlık yatırımı geri çekme konusunda açıklamlarda bulundu:

Kripto varlıklarla ilgili zorluklar olduğunu biliyorduk, ancak belki de bu zorlukları hafife aldık.

CEO Charles Edmond’a göre, CDPQ parasının hiçbirini geri almayı beklemiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.