Bitcoin Haberleri

Celsius Network CEO’su Bitcoin’de Rekor Bekliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Blockchain platformu Celsius Network CEO’su bir koşulun gerçekleşmesi halinde Bitcoin‘de yeni rekor geleceğini düşünüyor.

Blockchain platformu Celsius Network’ün kurucu ortağı ve CEO’su tek bir koşulun yerine getirilmesi durumunda Bitcoin’in bu yıl yeni bir üstün dereceli kırabileceğini düşünüyor.

Yeterli Hacim Gelirse Yeni Rekor Gelir

Alex Mashinsky bir Yahoo! Finance röportajında, yeni alıcıların piyasaya yeterli hacim getirmesi durumunda Bitcoin‘in (BTC) 2021’de yeni bir rekorkırarak kilit direnç bölgesinin üzerine çıkabileceğini açıkladı.

CEO’ya bakılırsa eğer yeni alım yapan yatırımcılar yeterli hacmi getirirse ilk olarak 53.000 dolar ile 55.000 dolar bandı kontrol edilecek. Bu iki önemli seviyenin yukarı yönlü kırılması halinde ise bu yıl içinde yeni zirveler görülecek.

Mashinsky lider kripto para birimi Bitcoin fiyatının bu hafta 53.000 dolar seviyelerinden 43.000 dolar seviyelerine düşmesine rağmen Bitcoin’in gelecek aylarda minimum 140.000 dolarlık bir fiyata ulaşabileceğine hala inandığını söylüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bitcoin 2021 Yılı Sonu Hedefi Nedir?

Çin Sebebiyle Hedef Gecikebilir

Mashinsky konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamalarda, “Hala 140.000 ile 160.000 dolar seviyelerine ulaşacağımıza dair tahminlerimi sürdürüyorum. Çinli madencilerde gördüğümüz ani hareket sebebiyle bu tahminlerin tutması 2022’nin ilk çeyreğini bulabilir. Ancak kesinlikle yeni rekorlar göreceğiz.” sözlerini kullandı.

Bunlara ek olarak Celsius CEO’su, Bitcoin’in benimsenmesinin dünya genelinde katlanarak hızlandığını ve bunun da lider kripto para biriminin fiyatı için bir yükseliş işareti bulunduğunu söylüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.