HaberlerBorsa Haberleri

Celsius’dan 50 Milyon Dolarlık Kripto İadesi!

Kripto lender Celsius iflas ilan etti ve kullanıcıların 50 milyon dolar değerindeki kilitli kripto para birimini geri iade edeceğini belirtti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Celsius’dan 50 milyon dolarlık kripto iadesi. Kripto lender Celsius iflas ilan etti ve kullanıcıların 50 milyon dolar değerindeki kilitli kripto para birimini geri iade edeceğini belirtti.

ABD iflas hakiminden, şirket tarafından, para kazanmaktan çok dijital varlıkları depolamak için olan saklama hesaplarında platformda tutulan 50 milyon doların üzerinde kripto para birimini geri almak için izin istendi.

Celsius Tekrardan Mahkemeye Gidecek

Şirket, 6 Ekim’deki duruşmada hakimin Celsius‘un saklama hesaplarında tutulan 50 milyon dolarlık kripto para birimini iade etme yetkisi talebini değerlendirecek.

İşletme, varlıklarından faiz almak için platforma kripto para birimleri yerleştirenlerin, varlıklarını yalnızca orada tutanların aksine, bu kripto para birimlerinin sahipliğini Celsius’a vererek yaptığını belirtti.

Platformda halen gözaltında tutulan 200 milyon dolarlık hesapların sadece küçük bir kısmı – kabaca 50 milyon dolar – geri ödenmeye çalışılıyor. Celsius’un avukatı Perşembe günkü duruşmada ABD İflas Yargıcı Martin Glenn’e verdiği demeçte, iflas başvurusunda bulunmadan önce birçok müşterinin paralarını faiz getiren hesaplardan saklama anlaşmalarına aktardığını söyledi. Celsius’un avukatına göre bu, Celsius’un kripto para biriminin sahipliğini talep etmesini sağlıyor. Kripto para kullanıcılarının Celsius’tan kurtaramadıkları bir diğer küçük kısım ise saklama hesaplarıdır.

Mahkeme kayıtları, 10 Temmuz itibariyle, sözde kar hesaplarındaki varlıkların piyasa değerinin neredeyse 4,2 milyar dolar olduğunu belirtiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.