Bitcoin Haberleri

CFTC Başkanı kripto yatırımcılarını heyecanlandırdı: Düzenleme ile BTC fiyatı 2 katına çıkabilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD’de kripto paraların nasıl bir düzenlemeye tabi tutulacağı merak ediliyor. Geçtiğimiz yıldan itibaren genellikle kripto paralara karşı olumsuz bir çizgide yer alan ABD’de, kripto para alanındaki düzenlemelere ilişkin Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) ile Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) kurumları öne çıkıyor. Kurumlar arasında kripto para alanını düzenleme rekabeti son hızıyla devam ederken, CFTC Başkanı Rostin Benham’dan Bitcoin’e (BTC) ilişkin kritik bir açıklama geldi. Behnam, CFTC’nin kripto paralara yönelik net bir düzenleme getirmesiyle birlikte Bitcoin fiyatının iki katına çıkabileceğini iddia etti.

CFTC BAŞKANI’NA GÖRE DÜZENLEME BTC FİYATINI YÜKSELTEBİLİR

Cftc

Geçtiğimiz günlerde NYU Hukuk Fakültesi’nde konuşma yapan CFTC Başkanı Rostin Behnam, burada yaptığı konuşmada kripto para alanındaki düzenlemelere değindi. Behnam, konuşma sırasında düzenlemelerle birlikte gelecek olan olumlu gelişmelerden söz etti ve Bitcoin için gelecek olan bir düzenlemenin, beraberinde fiyat yükselişini de getirebileceğini iddia etti. Behnam’a göre net bir düzenleyici çerçevenin getirilmesi, kurumsal yatırımcıların da piyasaya dahil olmalarını sağlayabilir. Bu da Behnam’a göre Bitcoin’deki fiyat artışlarına destek sağlayabilir.

“İYİ DÜZENLENMİŞ BİR ALAN”

Rostin Behnam, konuya ilişkin açıklamasında “İyi düzenlenmiş bir alanımız varsa büyüme gerçekleşebilir. CFTC tarafından düzenlenen bir piyasa, Bitcoin’in fiyatını iki katına çıkarabilir” sözlerini dile getirdi. Bilindiği üzere ABD’de, kripto para alanındaki asıl düzenleyici kurum olma konusunda CFTC ile SEC arasında bir rekabet yaşanıyor ve SEC bu konuda eli biraz daha güçlü olan kurum konumunda bulunuyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgi ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.