Altcoin HaberleriHaberler

Chiliz (CHZ), Cardano (ADA), Avalanche (AVAX) Fiyat Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 50.000 dolarlık kritik seviyede işlem görürken altcoin’lerde ise hareketlilik gözlendi. Chiliz (CHZ) fiyatı, 0.40 dolar duvarını aşarak ciddi bir performans gösterdi. Cardano (ADA), 3 dolar sınırına yakın seyrini sürdürürken Avalanche (AVAX)  ise 50 dolar sınırına dayandı.

Chiliz (CHZ) Fiyat Analizi

Popüler kripto para Chiliz (CHZ), gün içinde 0.44 dolara dokundu. CHZ, gündemdeki gelişmeler değerlendirildiğinde yukarı yönlü hareketini koruyor. Chiliz ekosistemi, spor dünyasında çalışmalarına son hızda devam ediyor. E-spor takımlarından basketbol ekiplerine futbol kulüplerinden boks organizasyonlarına kadar birçok spor alanında fan token hizmetini sürdüren Chiliz ve Socios, operasyonlarını sürdürüyor. CHZ fiyatı yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0.41 dolardan işlem görüyor.

Chiliz (Chz) Fiyat Analizi
Chiliz (Chz) Fiyat Analizi

Chiliz grafiklerinde yükseliş eğilimi doğrulanıyor. RSI 67 seviyesinde ve yukarı yönlü seyrini devam ettiriyor. MACD sıfır çizgisinin üstünde kalmış olarak artış trendini onaylıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Cardano (ADA) Nedir? Cardano Tarihsel Gelişimi

Cardano (ADA) Fiyat Analizi

Popüler kripto para birimi Cardano (ADA), 12 eylülde gerçekleşmesi planlanan Alonzo yükseltmesi ile birlikte tekrardan ivme kazanmayı hedefliyor. 3 doları aşarak tüm zamanların en yüksek seviyeisni geliştiren ADA, alevli altcoin’ler içinde içeriyor. ADA, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 2.90 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Cardano (Ada) Fiyat Analizi
Cardano (Ada) Fiyat Analizi

ADA günlük grafikleri incelendiğinde artış eğiliminin yavaşladığı görülüyor. RSI 64 ile aşırı alım bölgesinin altına sarkan seyrini sürdürüyor. MACD yükseliş bölgesinde konumlanırken Momentum göstergesi sıfır bölgesinin bir miktar yukarısında bulunuyor.

Avalanche (AVAX) Fiyat Analizi

AVAX’ta sıcak saatler yaşanıyor. Popüler kripto para 50 doların kıyısında döndü. Avalanche protokolünün kaydettiği gelişmeler, yakım mekanizması ile desteklenince AVAX Coin yükselişine ivme kazandırdı. 7 ay öncesinde görülen 59 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesini hedefleyen AVAX’ta görünüm boğa koşusu yönünde.

Avalanche (Avax) Fiyat Analizi
Avalanche (Avax) Fiyat Analizi

AVAX günlük grafiklerinde RSI 62 seviyesiyle aşırı alım bölgesine yakın seyrediyor. MACD göstergesinde yükselişin arkasından satış işaretleri belirmesine karşın yukarı yönlü eğilim devam ediyor. Momentum göstergesi tekrardan sıfır bölgesinin üzerine çıkmak adına hareketlendi. AVAX bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 46.91 dolardan alım satım işlemi görüyor.

UYARI:  Bu yazıda yer edinen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının bilincinde olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.