HaberlerAltcoin Haberleri

Çığır Açan Türk Bitcoin Borsası 10 Yeni Altcoin Çifti Ekledi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Çığır açan Türk bitcoin borsası 10 yeni altcoin çifti ekledi! Türk blockchain devi Bitci Teknoloji tarafından oluşturulan popüler Bitcoin borsası Bitci.com, yeni altcoin çiftlerini listeliyor. Borsa, kullanıcılara 10 yeni kripto para birimi çifti sağladığını duyurdu. Coinnewstr.com olarak sizler için detaylı bilgileri derledik, gelin bu konuya birlikte göz atalım…

Çığır açan Bitcoin borsası Bitci.com, yeni altcoin çiftlerini listeliyor!

Çığır Açan Türk Bitcoin Borsası 10 Yeni Altcoin Çifti Ekledi!
Çığır Açan Türk Bitcoin Borsası 10 Yeni Altcoin Çifti Ekledi!

Bitci.com‘un önemli haberleri var, dünyaca ünlü firmalarla yaptığı ortaklıklar ve hayata geçirdiği başarılı projeler nedeniyle adını sık sık duyuyoruz. Önde gelen Bitcoin borsası Bitci.com yeni altcoin çiftlerini listeliyor. Borsa, “SHIB/USDT, MATIC/USDT, SAND/USDT, UNI/USDT, DNZ/TRY, GBSK/TRY, TMSH/TRY, KSTT/TRY, NR1/TRY, ANKA/Try” adlı yeni kripto para çiftlerini duyurdu.

Türk blockchain devi Bitci Teknoloji ile tanışın!

Çağdaş Holding bünyesinde blockchain teknolojisini geliştirmek amacıyla Bodrum’da kurulan Bitci, 2018 yılından bu yana bu alanda öncü faaliyetler yürütüyor. Bitci önce kendi madencilik tesislerini ve madencilik havuzlarını kurdu, ardından dünyanın en gelişmiş kripto para borsalarından biri olan Bitci.com’u hayata geçirdi.

2020 yılında Türkiye’nin borsa ve ödeme sistemine entegre ilk blok zinciri olan Bitcichain’i geliştirerek, Türkiye’de ve yurtdışında birçok spor kulübü ile taraftar token projeleri geliştirmeye başladı.Bitci ve Türkiye Karşıyaka Spor Kulübü bu kapsamda bir ilke imza attı. sözleşme: Basketbol Milli Takımı, Eskişehirspor, Ankaragücü, Denizlispor, Bursaspor, Kocaelispor, Fatih Karagümrük, Gençlerbirliği; Avrupa’da Glasgow Rangers, Real Betis, McLaren, İspanyol Milli Takımı, Wolverhampton Rangers, MotoGP, Brezilya Milli Takımı, Uruguay Milli Takımı, Peru Milli Takım, Deportivo Alaves, Celta Vigo, FIBA, MXGP, Espanyol, FC Sion, Sporting Lizbon, Fortaleza Sá, Cádiz ve Spezia futbol kulüpleri bunu gerçeğe dönüştürdü. Bitci Teknoloji inşaat, enerji ve turizm sektörleri için blockchain çözümleri geliştirmeye devam ediyor. Bitci Teknoloji’nin sistem altyapısı tamamen kendi mühendisleri ve tasarımcıları tarafından uygulanmış;şirketin genel merkezi Bodrum’dadır.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.